Apám egy undorítónak tart, mert nem akarok az autónak lenni az üzembentartója, holott én vagyok a tulajdonos, és ő használja. Másik, hogy nem vagyok neki hajlandó felvenni áruhitelt. Neki lenne igaza?
Nekem ha a szüleim (mondjuk ők nem tennének ilyet, mert normálisak), azt mondanák, hogy ha nem veszek fel nekik hitelt, akkor húzzak el, el is mennék. Aztán meg hápognának, hogy miért nem nézek feléjük többé.
Nem, krvára nem tehet azt, amit akar.
"Mert ha apaddal, akkor jogosan gondolhatja, hogy majd az lesz, amit o mond, kulonben kirak a hazbol."
Egyesek totál el vannak billenve.
A gyerek egy értékes dolog, nem lehet vele úgy bánni, mint egy rabszolgával.
9!
De, így működik. Az én házam az én váram elven él az apja, ergo vagy azt sinalja a kérdező, amit apuka akar, vagy nem lakik ott.
Egy szóval nem mondtam hoyg helyes, de ne próbáld azt bemagyarazni, hogy neked nem lenne semmi feltételed a nagykorú gyereked felé, ha az itthon lenne. Lehet csak annyi, hogy elmossa maga után a tányért, lehet hogy az, hogy minden vasárnap súrolja fel a 200nm carrarai marvanypadlot
Sajnálom, kérdező. De ha költöznöd kell is, akkor se vegyél fel hitelt neki.
Nem tudom, az ország melyik pontján élsz, de próbálj meg összeköltözni valakivel. Sokaknak probléma fiatalon fizetni a lakbért, ketten-hárman ugye sokkal könnyebb, mint egyedül. Nyilván vannak hátrányai is, de anyagilag jobban jársz.
18!
Ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy a kérdező apja nem ugyanazt várja el a gyerekétől, mint amit te, vagy én a miénktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!