Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nője használja a cuccaim?

Apám nője használja a cuccaim?

Figyelt kérdés

Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához

Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett

Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!

Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!

Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye

nov. 26. 09:08
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, azt még hozzátenném, jófejség tőle hogy lelép ha te mész. Egy éves kapcsolatban én nem biztos, hogy ezt megtenném...
tegnapelőtt 03:19
 42/53 anonim ***** válasza:
94%

Én is ezt mondtam, hogy a csaj még baromi jófej is, hogy lelép otthonról (mert szerintem már tuti ott lakik, csak apu nem meri elmondani a kis hisztigépnek), csak mert jön a kis "hejcegnő".

Én biztos maradnék, aztán ha nem tetszik a kis pitsának, mehet anyuhoz és viheti a féltett cuccait is. (#36 voltam)

tegnapelőtt 03:43
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy gyanítom, hogy anyád ugyanolyan hisztis pitsa, mint te, ezért menekült el tőle apád.

Ok nélkül sohasem válik el-szakít két ember, és hidd el, nem csak annyi az ok, hogy fordítva fogod a kést :D, de egy állandósul passzív-agresszió, hiszti, "semmi sem jó"-habitus, stb épp elég indok hozzá.

tegnapelőtt 07:52
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

"Én másik városban tanulok, hétvégente vagyok apánál"

"csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához"

Tehát minden hétvégén amikor csinálhatnának közös programot (mert gondolom hétköznap dolgoznak) Vivike lelép a te kedvedért.

És neked az a bajod, hogy elhasználta a tusfürdőd... :D

Az megvan, hogy Vivike beáldozza az ő és apád hétvégéjét miattad? Az nem zavar?

Ja és annak nem örülsz, hogy apád boldog? Az sem számít ugye?

Önző vagy nem is kicsit.

tegnapelőtt 08:01
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

44-es, pont ez jutott eszembe nekem is.

Kérdezőnek:

Kötve hiszem, hogy Vivike sokáig fogja tűrni, hogy egy szaros tinilány diktáljon. Jogosan fogja várni apádtól, hogy válasszon, mert nem hajlandó minden egyes hétvégéről lemondani, mint valami titkos szeretői viszonyban és nem, 18 évesen apádnak semmiféle olyan kötelezettsége nem lesz feléd, hogy odaengedjen hétvégére, te kis ostoba luvnya. Nehogy azt hidd, hogy nincs határ és te mindent megtehetsz, beleértve apukád kapcsolatának tönkretételét is.

tegnapelőtt 18:18
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

44-es vagyok

Az meg nem értem, hogy fordult meg a fejedben kérdező, hogy majd biztos a te sminkedet használta.

Majd egy felnőtt nő pont egy tini sminkjét fogja lenyúlni. Aha. :D

Nagyon gyorsan változtass magadon. Örülj, hogy apád végre boldog.

tegnapelőtt 19:23
 47/53 anonim ***** válasza:
30%

Kamu kérdés.

Mostanában megszaporodtak az "új nő/új férfi" kérdések, ahol egy hisztis, óvodás szinten lévő 18 év alatti gyerek problémázik.

tegnap 16:50
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az irományod alapján nem tippeltelek volna 12-nél többnek.

17 éves létedre nagyon gyerekes és éretlen vagy, hogy ilyen kis tinipcsa háborút próbálsz vívni egy felnőtt nővel, aki szemmel láthatóan próbál rád tekintettel lenni.

Az összes "probléma" amit itt részleteztél, nem más, mint a bolhából elefántot csinálni kategória, ami neked csak arra jó, hogy görcsösen indokot találj arra, miért is utálod Vivikét.

Miatta nem megy apád vissza anyádhoz?

Figyelj, ha annyira szeretnék vagy szerették volna egymást, nem mentek volna szét. Ha pedig anyád ugyanezt a hisztis liba műsort produkálja minden alkalommal mint amit most itt te, akkor meg nem csoda, hogy apád lelépett mellőle, mert ezt az óvodás vergődést senki sem viseli el. Apád is szeretne újabb kapcsolatot, vagy neked az lenne a megfelelő, hogy miattad inkább legyen magányos és haljon meg egyedül? Mert ez kegyetlenül önző hozzáállás.

Anyádnak nincs (még) új pasija? Vagy nála is ezeket fogod majd zongorázni?

Te mit szólnál hozzá, ha apád vagy anyád veled játszaná el ugyanezt amikor majd barátod lesz? Akkor meg biztos azon hőbörögnél, hogy mi közük van hozzá, mert te felnőtt ember vagy.

Ne haragudj, de én apád helyében már közöltem volna veled, hogy vagy befejezed a hisztis, nevetséges és kiábrándítóan gyerekes viselkedésedet, vagy nem kötelező jönnöd, maradhatsz anyádnál. Nehogy azt hidd, hogy anyád élete végéig egyedül lesz csak azért, mert neked az lenne a megfelelő.

A nő meg azért takarít, vesz neked másik sampont meg megy el hétvégén miattad, mert neki van annyi esze, hogy nem vesz részt ebben a tinipcsa-utálkozásban amit itt produkálsz.

tegnap 21:28
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párom lánya volt hogy konkrétan felajánlotta hogy használjam a hajszárítót, hajvasalót. Őt az apukája neveli, én sem lakok még ott, és annyira nem is találkozunk gyakran. A szobájába természetesen nem megyek de amikor a nappaliba szanaszét vannak a cuccai akkor összerakom azokat. Eddig még soha egy szót sem szólt, nem is hallottam a páromtól se hogy bármi zavarná. Olyan is volt többször hogy rendelt pl kabátot, taskát, és ami nem volt jó megkérdezte hogy nem tetszik-e nekem, mert akkor szivesen nekem adja :)

Kicsit probálj ellazulni, ha nem megy, akkor viszont normalis! hangnemben beszélj apukáddal, es mond el neki őszintén amit érzel. Egyebként nagyon úgy tűnik hogy nem tudod elfogadni hogy külön vannak a szüleid, ami nyilvan normális fiatal korban, de sajnos az élet megy tovább. Amiket leírtál nem eget rengető problémák, valószínűleg téged a nő létezése zavar leginkább, csak ezekre a dolgokra vetíted ki.

ma 13:57
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pl olyan is volt hogy este ő főzött, 16 évesen, 2 fogásos vacsorát kaptunk, pedig nincs annyira közeli viszonyunk, de ugyanúgy kezel mintha egy családtag lennék. Sokkal jobb így mintha bujkálnánk egymás elől és utálkoznák egymás mögött.
ma 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!