Apám nője használja a cuccaim?
Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához
Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett
Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!
Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!
Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye
17 éves vagy kérdező, mégis úgy viselkedsz, mint egy hisztis 8 éves.
Ezzel a gáz és gyerekes hozzáállással csak azt fogod elérni, hogy egy idő után apádnak is elege lesz belőled aztán már nem kell majd többet hozzá menned, mert ezt a semmi miatti dedós hisztit senki sem viseli el hosszú távon.
Ha Vivike elhagyná apádat, akkor sem jönnének a szüleid még egyszer össze, hiába reménykedsz ebben, ez már nem lehetséges. El kell fogadnod, hogy nem fogja se apád se anyád az életét egyedül leélni, csak azért, mert a házasságuk nem működött és te nem akarod, hogy mást találjanak egymás helyett. A leírásod alapján Vivike teljesen korrekt, normális, és megpróbálja teljesen elkerülni a lehetséges súrlódási pontokat, hogy neked is jó legyen, erre te képes vagy kicsapni egy ilyen kisgyerekeket is megszégyenítő hisztit, amivel amúgy apádat is eléggé szégyenbe hozod. Nekem legalábbis a pofámról sülne le a bőr, ha a lányom 17 éves létére ilyen nevetségesen gyerekes lenne.
Azt gondolod, hogy anyud nem fog mást találni? Tévedsz. Amúgy meg: ha tényleg szereted apádat, akkor ne tedd tönkre a boldogságát. Ha elmarod Vivikét mellőle, akkor csak azt fogod elérni, hogy apád rád fog haragudni és mélységesen csalódott lesz benned, még az is lehet, hogy nem lesz rád többet kíváncsi.
Figyu, senki sem kötelezhet téged, hogy Vivikét elfogadd, ez igaz. De akkor legalább ne csináld totál feleslegesen a feszkót meg a cirkuszt, hagyd őket békében élni. Vivike még el is megy hétvégén, hogy neked ne kelljen őt látni, pedig simán megtehetné, hogy tojik arra, hogy neked mi tetszik meg mi nem, mert apád nem várja el tőle, hogy elmenjen amikor jösz, te meg nem vagy Vivike gyereke.
Ha apádat amúgy is csak hétvégente látod, akkor te komolyan elvárod, hogy a hét maradék 5 napjában a munka mellett otthon kuksoljon teljesen egyedül és magányosan? Nem várhatod el. Apád felnőtt ember, joga van a magánélethez és a párkapcsolathoz. Akkor is, ha te a fejeden pörögsz a hisztitől.
18 éves lesze. Nőj fel! Nem te vagy a világ közepe, ezt viszont el KELL fogadnod. Mert ha nem teszed, jó sokszor pofára fogsz esni az életben, az biztos.
A földön csúszva csókolhatnál kezet ennek a Vivikének, qrva nagy szerencséd van, hogy ilyen nőt választott apád.
Merthogy olyat is választhatott volna, aki kerek-perec megmondja, hogy a ház apádé, apád megengedte, hogy ott lakjon, szóval neki ugyanannyi joga van jelen lenni, mint neked és nem megy sehova, magasról leszarja a véleményedet. Az alapvető emberi tiszteletet pedig kutyakötelességed megadni, amíg nem árt neked, illetve semmilyen alapon nem szólhatsz bele a párkapcsolatukba.
És az ilyen nőnek is maximálisan igaza lenne, csak sajnos kevesen merik irányba állítani az ilyen kártékony kis szarosokat, mint te, mert nehogy apuci/anyuci megharagudjon. Bár az igazán tökös apuci/anyuci maga szögezi le ezeket már az első flegmázás, gciskedés alkalmával.
Sajnos ez annyira tipikus.
Kedves, figyelmes és előzékeny új nő/férfi - bunkó, kapcsolatot mindenhol fúró, kiállhatatlan, hisztiláda gyerek.
Bunkó, mások gyerekét utáló vagy semmibe vevő, a szülőt kisajátító új férfi/nő - kedves, normális gyerek, aki szívesen megismerné az új embert.
Összetehetnéd a két kezed, hogy apád új nője ilyen rendes, mert simán megtehetné, hogy "nem az én gyerekem" hozzáállással egyszerűen sz@rik a hisztis fejedre, vagy egyenesen levegőnek néz, aztán ha problémád van, azt beszéld meg apáddal, mert őt nem érdekli, mert te nem vagy számára senki. Jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!