Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nője használja a cuccaim?

Apám nője használja a cuccaim?

Figyelt kérdés

Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához

Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett

Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!

Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!

Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye

nov. 26. 09:08
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a felsorolt dolgokkal van problémád. Egyszerűen Vivikét utálod, bármit csinál, a te szemedben csak rossz lehet.

Elérted azt hogy mikor te ott vagy ő ne legyen, úgy gondoltad hogy ha a lakásbol sikerült elűznöd, akkor majd apád életéből is. Minden kis dolgot felnagyítasz, ki nem mondott ultimátumot adsz apádnak, ha békét akar, szakítson a nővel.

A következő lépése a tervednek az az lenne hogy összehozod a szüleidet. Ha máshol nem, akkor azon a ponton tuti arcon csapna a realitás.

Anyukádat kérdezted, hogy egyáltalán összejönne e újra apáddal? Mi volt a váló ok?

17 évesen érettebbnek kéne lenned, nagyon gyerekes amit csinálsz.

nov. 26. 10:44
 22/53 anonim ***** válasza:
96%
Tusfürdő és hajszárító... Jaj egek, mágjára a nővel, micsoda perszóna 😅 Külön wc-t ne építsen be, hogy neked ne kelljen oda tenned a feneked, királylány?
nov. 26. 10:45
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

miatta nem megy vissza apám anyámhoz.

Nyilván miatta. Lehet nem bírja a hisztiteket tovább. Nem csodálom. Nőként se tudnálak elviselni.

Azt hittem, ovis vagy, nem 17 éves.

nov. 26. 10:51
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Minek áll neki takarítani is, nem az ő lakása!

MErt te meg apád nem csinnáljátok meg???

nov. 26. 10:59
 25/53 anonim ***** válasza:
83%

Elhiszem, hogy a létezése is zavar, de ez nem mehet így a végtelenségig.

Ülj le a szüleiddel (akár külön-külön) és beszéljétek az érzéseidről.

nov. 26. 11:02
 26/53 Skorpió87 ***** válasza:
11%

Én teljesen megértelek, ha a csajt nem fogadod el, akkor nyilván erre az esetre így reagálsz.

De ettől függetlenül megismerhetnéd a kiscsajt, nem biztos, hogy nem tudnál kijönni vele.

Bátyám volt párja az én hajcsatomat használta! Na, hát az sem volt higiénikus húzás. El is törte és kidobta a szemétbe. Én meg keresem hol van, ja Timike használta. Ne higyjétek, hogy mindenki korrekten gondolkodik és nem nyúlkál más cuccához. Pontosan bármi megtörténhet. Úgyhogy, ha megnyugtat, nyugodtan hozd el a cuccod.

nov. 26. 11:13
 27/53 anonim ***** válasza:
14%

Na de gondolom megkérdezte a tesódat is a csaja hogy használhatja-e a cuccodat és rávágta hogy igen. Nem csak úgy lenyúlta mint valami lopós c. Itt is gondolom papa maci leszarta, azt mondta persze, használjad csak. Nem láttak benne problémát.

A pasi a hibás főként.

nov. 26. 11:18
 28/53 anonim ***** válasza:
94%

Én is elváltam, van új párom, a volt férjemnek is. Ha ők nem lennének, akkor sem jönnénk újra össze. Sőt ha ő lenne az egyetlen férfi a földön, akkor sem. Nyilván nem véletlenül váltunk el, nem működött a kapcsolat.

Te egy elkényeztetett hülye kis pitsa vagy, aki tönkre akarja tenni az apja életét azért,mert nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő elképzelte. Úgy viselkedsz, mint egy óvodás.

nov. 26. 11:28
 29/53 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező te ugyanaz a 17 éves vagy, aki egy másik kérdésnél azért panaszkodott, mert anyád elhasználja és elosztogatja a sminkjeidet? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
nov. 26. 11:50
 30/53 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg te vagy a hülye, ne is haragudj.

Vivikétől a majdnem elhasznált tusfürdő helyett kaptál újat. Ó, borzalom.

Vivike takarított a te szekrényedben is, erre szerinted ő is és apád is hazudik, mert ha el merte használni a maradék tusfürdődet és vett helyette újat, akkor biztos a sminkcuccaidat is használta. Hogyne, nagyon logikus.

Te szimplán rosszindulatúan állsz hozzá. Mi a probléma azzal, könyörgöm, ha használja a hajszárítódat? Amúgy apádnak nincs hajszárítója? Mert ha van, lehet, hogy azt használja Vivike is, de amúgy sem értem ezt a cirkuszt, nálunk nincs minden személynek külön hajszárítója. A tusfürdő használata sem olyan, hogy nem higiénikus, ha egy flakonból több ember használ, ahogy a folyékony szappannál sem. Jó, sminkcuccot használni direktben, tehát úgy, hogy bőrkontakt kell hozzá, az tényleg gáz, de szó se volt arról, hogy használta volna, ezt te csak feltételezed.

Röviden és velősen, a leírásod alapján egy hisztis p. vagy. Bocsi, de ez jön le ebből. Vagy az, hogy nagyon nem bírod Vivikét és a kákán is csomót keresel vele kapcsolatban (mondjuk már a Vivike becenév is erre utal). lehet rá okod, hogy nem bírod, de nem az ilyenek.

nov. 26. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!