Apám nője használja a cuccaim?
Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához
Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett
Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!
Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!
Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye
"utálom, miatta nem megy vissza apám anyámhoz"
Nem miatta.
Azért lett Vivike, mert a szüleid nem jöttek ki egymással, és elváltak.
A piperecuccaidat apádnál tartsd a külön szekrényedben.
Ennyi.
Nem ismerem Vivit, de ha apád esetleg amiatt ment szét anyáddal, mert Vivi elcsábította, az bizony ugyanúgy apád felelőssége, mint Vivié. Jó kapcsolatban nem fordul elő ilyen.
Azt mondod, hogy konkrétan ott lakik, csak akkor nincs ott ha te odamész. Tehát teljesen korrekt dolog tőle, hogy takarítson, és ilyenkor természetesen arrább kell tenni a sminkcuccokat, hogy kipucolja a polcot. Mivel te nem laksz ott, így te nem tudod kipucolni, így másnak kell, mert porosan se lehet otthagyni.
A tusfürdős bajodat nem értem. Azért egy macskafsnyi tusfürdőt az ellenségeimtől se sajnálnék, pláne, ha kapok helyette egy vadiújat :D És magának is vett, hogy ne kelljen megint a tiédből elvennie. Mi nem tetszik ebben?
(Apád helyében fognám az új tusfürdőt, kinyomnám majdnem az egészet, aztán odaadnám neked: tessék, itt a régi tusfürdőd, ha ennyire kell)
Mi lenne, ha végre lenyugodnál 1 év után?
Nagyon-nagyon elszomorítana, ha a 17 éves gyerekem olyan rosszindulatú és ostoba lenne, mint a kérdező.
Minden mást leírtak az előttem válaszolók.
Az előttem szólók leírtak már mindent.
Egy igazi kis hisztis pitsa vagy és 17 évesen úgy viselkedsz, mint egy óvódás.
Ahogy előttem írta valaki, én is fognám az új tusfürdődet is kinyomnék belőle annyit, hogy csak egy kicsi maradjon az alján, aztán tessék, ez a tiéd. De gondolom ha az elfogy, akkor majd te sem nyúlsz Vivikééhez, ugyebár.
Azt meg nem hiszem, hogy a te retkes sminkcuccaidat használta, csak már nem bírta elnézni a dzsuvát, amit te lusta vagy eltakarítani.
A hajszárítónak meg ugyan mi baja lesz, ha más is használja?
Vivike már ott lakik, de lelép, mikor te hazamész. Ez abszolút jófejség tőle (plusz gondolom nem akarja nézni a savanyú fejedet.). Lassan 18 leszel, jogilag nagykorú, szedd már össze magad könyörgöm. Abba bele sem gondolok, hogy lassan szavazhatsz, házasodhatsz és egyebek ennyi ésszel...
Nyuszikám, akkor lesz majd bármi a tiéd, ha 100%-ban eltartod magad. Amíg apád-anyád zabáltat, addig nincsen tiéd-enyém durcika egy hajszárítónál meg tusfürdőnél. A sminkedet meg nem használta, meg lett mondva.
Pont. Ez a te szinted, kiscsaj.
Hú de beteg egy hisztis liba vagy😂
Csak tudd, nem miatta nem megy vissza anyádhoz, hidd el, ahol minden rendben van, oda nem fér be egy harmadik. Apád ha egyedül lenne sem menne vissza anyádhoz. Ha pedig anyád is olyan hisztis mint te, csak örülhet, hogy megszabadult tőle.
Mi az, hogy ne takarítson ott? Már miért ne tehetné? Hajszárítót pedig egy családban általában egyet használnak, így evidens, ha ott van apádnál nem fog külön hajszárítót vinni magával. Neked az a bajod, hogy utálod, és tehet bármit, azt nézed hol köthetsz belé. De ha így folytatod, apád kipaterol, amíg lehiggadsz. És jogosan teszi majd.
17 éves létedre úgy viselkedsz, mint egy hisztis ovis.
1 év alatt sem tudtad elfogadni, hogy anyuci és apuci már nem boldog együtt. Foggal-körömmel harcolsz az álomvilágodért, ahol "Vivike" a vasorrú bába, tűzokádó sárkány, maga a gonosz bestia.
Holott ennyi alapján, negatívan lefestve is egész jófejnek hangzik.
Direkt nincs "útban", ha te ott vagy (nem is találkoztál még vele?? Nem is tudod, milyen ember. Felépítettél egy rémképet a fejedben róla, mert egyszerűbb bűnbaknak kezelni, mint elfogadni a valóságot)
Hozzá merészelt nyúlni a tusfürdődhöz az engedélyed nélkül. Mintha az annyira személyes dolog lenne, mintha a telefonodat nyúlta volna le.
Elfelejtett sajátot hozni, vett a tiédből, amiben úgyis alig maradt valamennyi, és vett újat (hogy ne az legyen, hogy neked már nem jut) Kettőt, egyet magának, hogy ne kelljen megint a tiédből elvennie.
Takarít, tehát nem a seggét mereszti egész nap.
Szerintem Vivi sajnálja a helyzetedet, és próbálna teperni (ha nem is barinő akar lenni, legalább köszönő viszony legyen már)
Úgy mondom amúgy mindezt, hogy 16 évesen jött össze anyám a mostohaapámmal. Én is ódzkodtam tőle, nem voltam a legkedvesebb.
De adtam neki esélyt, és láttam, hogy semmi okom rossz szemmel nézni rá. Ő finoman közeledett, én óvatosan nyitottam, és láttam, hogy jó ember. Nem helyettesíti édesapámat, de nagyon szereti anyámat, és engem is. Figyelmes, törődő, lányaként tekint rá, és én hagyom neki. Hálás vagyok.
Örülök, hogy bekerült az életembe.
Szóval a helyedben gyorsan kivenném a kezem a biliből. Elhiszem hogy nagyon szar dolog elvált szülők gyereke lenni, tényleg. Kifutott a biztos talaj a lábad alól.
De nem duzzoghatsz örökké. Szembe kell nézned a valósággal, és belátnod, hogy olyan embert akarsz büntetni, aki nem az ellenséged.
Micsoda nagy gondok 😄..
A leírás alapján kb egy 5 éves szintjén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!