Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok csinálni ,ha anyám...

Mit tudok csinálni ,ha anyám depresszióba hajszol?

Figyelt kérdés
42 éves(nő) vagyok.Minden nap meglátogatom anyámat munka után,aki apámmal együtt él. Beteges,így orvoson kívül nem jár sehova.Minden egyes nap gyomorideggel megyek ,mert egész idő alatt csak a siránkozását hallgatom.Telefonon pár rokonnal tartja a kapcsolatot napi szinten,de nekik is csak panaszkodik így nem szívesen hallgassák.Azért megyek ,hogy legyen társasága,de így én megyek tönkre.
ma 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk nem mész. Csak ahhoz önbizalom, önszeretet kellene. Sajnálom, hogy neked nincs. De még lehet. Fiatal vagy.
ma 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Mi a jó egert kell menni minden áldott nap?????
ma 17:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért megyek minden nap,mert szeretnék velük addig együtt lenni ,amíg lehet ...
ma 17:26
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagy anyád siratófala, tehát nem mész naponta.

Ha megkérdezi, hogy miért nem, akkor elmondod neki ugyanezt. Nem vagy a siratófala.

ma 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:
14%

Idős már és nem vágyik klubokba járni, lehet fáj a dereka, sétálni se bír es valóban ebben a korban már sok a panasz.

Majd lássuk te idősen milyen leszel.

A te gyereked is remélem ennyire fog unni.

Nem, a panaszkodás nem negatív energia, a gyűlölet, a harag az

ma 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

De, a panaszkodás negatív energia.

Mert a panaszkodónak nincs perspektívája, nem tud problémát megoldani. Ezzel lehúzza a másikat, aki esetleg ajánl megoldókulcsokat. Csak a panaszkodónak minden megoldásra még egy problémája van.

Kérdező, akkor viszont pszichológushoz KELL menned, mert ugyebár semmilyen eszközöd nincs anyádhoz, így te fogsz tönkremenni.

ma 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem anyád hajszol depresszióba, te hajszolod magadat oda. Mert szeretnél addig együtt lenni velük ameddig lehet. Ezután hallgasd mosolyogva, örülj annak, hogy még együtt lehetsz velük. Ha már egyszer ez az életed célja.
ma 17:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös ,nem ismered őt,így elítélsz engem .Tudod ,annyira nehéz természet ,hogy még a kórházban sem bírják ki vele a szobatársai.Sógornőm anyukája azt mondta,fél óra vele kikészítette.Az amúgy anyámtól 5 évvel idősebb apám,mindent hoz neki az üzletből amit csak kér,az semmi sem jó,és akkor őt szidja.
ma 17:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8, oké, értjük. Anyád nehéz természet. De te szeretnék velük addig együtt lenni, amíg lehet, pedig minden egyes nap gyomorideggel mész.

Mi a kérdés? Menj akkor.

ma 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
9, a valódi kérdés az lenne, hogyan lehet megváltoztatni anyut. Bocs, tudom, nem nekem írtad, de érted. (Ő nem érti.)
ma 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!