Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg tudnám még őket győzni...

Meg tudnám még őket győzni arról, hogy adjanak neki még egy esélyt és ne ilyen butaságon múljon az egész ?

Figyelt kérdés
24/f vagyok és múlt hétvégén vittem haza bemutatni barátomat (aki 22/f) és bár neki nem mondták, de amikor mutattam nekik képet, az volt a reakciójuk, hogy "ez biztos egy srác? elég nőies" Amikor meg elmondtam, hogy vegetárianus, de tejterméket sem eszik, és elég ítélkezően vélekedtek erről is, de mondtam nekik, hogy lehetőleg ilyeneket ne beszéljenek, amikor itt van. Ehhez képest, olyan kaját csináltak, amiben voltak kisebb húsdarabok, meg tojás is. Barátom mondta, hogy ne sértődjenek meg, de ő ezeket kirakja a tányérja szélére, mire anyám felháborodva mondta neki, hogy hát de ez csak nagyon kicsi hús, meg hogy a tojás nem is hús, milyen elmebetegség, hogy azt sem akarja megenni. Szüleim hisztisnek könyvelték el és hogy biztos hogy találnék valami normálisabb srácot, aki nem ilyen kötekedő. Eleve nem kötekedett, még csak nem is bunkó stílusban mondta, hogy ő ilyet nem akar megenni, annak ellenére is, hogy szóltam szüleimnek erről a dolgáról. Azóta is azt hallgatom, hogy remélik, hogy mostanában nem jön ide, nem hiányzik nekik még egy ilyen cirkusz..
ma 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Én a helyedben a pasimat győzködném ezerrel, hogy adjon még egy esélyt a hülye szüleimnek... -_-

Ha vegán jön vendégségbe, nem finnyogok, hanem legjobb tudásom szerint próbálok neki jó kaját készíteni.

ma 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Idő kell hozzá, de jó talán sosem lesz ilyen szülőkkel... Bár olyan típusnak tűnnek, akik mindig fognak találni valami kivetni valót.

(off: de most vega vagy vegán? Ha nem eszik tejtermékeket, mi volt a baj a tojással?)

ma 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tök fura, hogy tolerálják, hogy meleg vagy, odaviheted bemutatni a partneredet, de nem tolerálják, hogy ő vegetáriánus.

Szerintem egyelőre ne vidd oda, találkozzatok nála vagy közterületen. Talán fél év múlva, de akkor is csak tehozzád jöjjön, ne családi ebédre. Beültök a szobádba, elvagytok, iszik egy kis üdítőt, eszik egy kis ropit, aztán hazamegy.

ma 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
A családod is kissé túlreagálta a dolgot, de szerintem nem is voltak felkészítve megfelelően a kajával kapcsolatban. Ha nekem annyit mondanak, hogy jön valaki, aki vegetáriánus és nem eszik tejet sem, akkor pl. tojásos ételt simán készítek.
ma 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ismered a szüleidet, mégis kitetted ennek a barátodat. Gratulálok.
ma 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#3, "tolerálják, hogy meleg vagy, odaviheted bemutatni a partneredet, de nem tolerálják, hogy ő vegetáriánus."

Nem biztos, hogy tolerálják. Ez volt a fedőcirkusz, hogy máskor ne menjen oda.

ma 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek viszed oda az ilyen szüleidhez? Nem kell, hogy ismerjék!
ma 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Mért kéne, hogy a szüleid a te barátodnak esélyt adjanak? Milyen egész, ami ne ezen múljon? Neked engedély kell a barátkozáshoz?
ma 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem ezen múlik. Ha megette volna a kaját, akkor másba kötnek bele.
ma 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Ne adj újabb esélyt a szüleidnek, hogy ilyen bunkón viselkedjenek a barátoddal. Ne vidd oda többet!
ma 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!