Meg tudnám még őket győzni arról, hogy adjanak neki még egy esélyt és ne ilyen butaságon múljon az egész ?
Én a helyedben a pasimat győzködném ezerrel, hogy adjon még egy esélyt a hülye szüleimnek... -_-
Ha vegán jön vendégségbe, nem finnyogok, hanem legjobb tudásom szerint próbálok neki jó kaját készíteni.
Idő kell hozzá, de jó talán sosem lesz ilyen szülőkkel... Bár olyan típusnak tűnnek, akik mindig fognak találni valami kivetni valót.
(off: de most vega vagy vegán? Ha nem eszik tejtermékeket, mi volt a baj a tojással?)
Nekem tök fura, hogy tolerálják, hogy meleg vagy, odaviheted bemutatni a partneredet, de nem tolerálják, hogy ő vegetáriánus.
Szerintem egyelőre ne vidd oda, találkozzatok nála vagy közterületen. Talán fél év múlva, de akkor is csak tehozzád jöjjön, ne családi ebédre. Beültök a szobádba, elvagytok, iszik egy kis üdítőt, eszik egy kis ropit, aztán hazamegy.
#3, "tolerálják, hogy meleg vagy, odaviheted bemutatni a partneredet, de nem tolerálják, hogy ő vegetáriánus."
Nem biztos, hogy tolerálják. Ez volt a fedőcirkusz, hogy máskor ne menjen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!