Meg tudnám még őket győzni arról, hogy adjanak neki még egy esélyt és ne ilyen butaságon múljon az egész ?
Egyetlen kérdést szoktam ilyenkor feltenni.
Te mit szeretsz azokon, akik nyilvánvalóan egyáltalán nem szeretnek? Nem érdekli őket a boldogságod, undorító játszmázásba fognak. Miért kell ezeket győzködni? Miért? Mi az oka? (Én nyilván tudom, de szeretnék hallani egy érvet)
Inkább barátodat kéne meggyőzni.
Ha velem valahol vendégségben így viselkednek, pláne első találkozás alkalmával, pláne azok akikkel a jövőben is alkalomadtán időt kell majd töltenem igen mérlegelném a kapcsolatom. Megéri e nekem elvisselni a drága családot ha így bánnak velem? Változni fog e a jövőben? Mennyit viselek el? Stb.
Szüleiddel pedig nem kell erőltetni ezt az egészet. Adtál egy esélyt a dolognak, elrontották. Ennyi.
Pasidnál pedig főleg ne erőltetd a találkozást a szüleiddel.
"Azóta is azt hallgatom, hogy remélik, hogy mostanában nem jön ide, nem hiányzik nekik még egy ilyen cirkusz.."
A barátod helyében nem is mennék többet, az biztos.
Cirkusz
Amit ők csináltak
Elmondták hogy ne vidd oda többet
De miért akarod elvinni a szüleidhez a barátod, amikor ők nyíltan kimondják hogy nem látják őt szívesen?
Te sem örülnél a a barátod téged vinne olyan helyre ahol nem látnak szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!