Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szüleim alapvetően normálisak, néha szokták csak veszekedni. Ha nagyon rosszak voltunk max adnak egy egy pofont azt kész. Ma viszont apám kiakadt és akkorát adott, hogy nekestem az ajtófélfának, aztán a tarkómnál fogva a földhöz b@$zott. Eléggé ideges vagyok. Anya is mondta neki, hogy így nem lesz hiteles. És igaza van. Most bennem összetört valami. Nem szeretném feljelenti őket, mert szeretem de ez nem normális. Ha szólok valami felnőttnek, ő tuti megteszi, de nem szeretném. Van egy osztálytársam aki hasonló helyzetben van, de nem tudom kéne-e beszélnem vele. Most meg majd nemsokára jön, hogy öleljem meg, éshogy viskeldjek normálisan. És nem voltam szemtelen. Csak egy picit rendetlen. De most nagyon tanácstalan vagyok.

nov. 23. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Nehogy elhiggyétek, kamu.
nov. 23. 15:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
nov. 23. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

"anya felszisszent azért, és mellettem áll, ha apa előtte nem is mutatja" - sajnálom, de NEM, anyád sajnos NEM áll melletted. Ha melletted állna, akkor min. rettenetes patáliát csapna, de akár ott is hagyná apádat.

Ha az könnyítene a lelkeden, beszélj azzal az osztálytársaddal. Lehet, hogy érdemben nem tud segíteni, de jobb tanácsot tud adni, mint akármelyik korodbeli.

Teljesen jogos lenne, ha független felnőttnek is szólnál, és ha még egyszer megesik ilyen, szólj is!

És már most gondolkozz azon, hogy tudsz minél hamarabb önállósodni!

nov. 23. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Pedig az ilyet fél kell jelenteni...
nov. 23. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz egy 16 éves lány apjának lenni.

Apaként mondom, akinek a lánya felnőtt.

Ez az eset nem rendszeres azt mondod. Ne is úgy fogd fel, hogy apud mostmár ilyen vagy olyan ember. Lehet egyszerűen csak olyan időpontot fogtál ki a csínytevésre amikor ő nehéz helyzetben van és Te voltál az utolsó csepp a pohárban és egyszerűen kiborult.

Amugy is nehéz egy apának, egyszerre nevelni, szeretni, a legféltetteb kincsét. Egy lány ha hülyeséget csinál valamiért az sokkal roszabbul érint egy apát mintha a fia tenné ugyanazt vagy esetleg nagyobb hülyeséget.

Nem tudom mennyire szoros, közvetlen a kapcsolatototok, de próbálj beszélgetni vele erről is, arról is mi a problémája (ezen kívül) hátha bepillantást kapsz a lelki világába. Én ezt tenném.

Szülőként sokat hibázunk, és ennek csak később látjuk a következményeit. Néha ugy neveljük a gyerekünket, hogy amivé vállik, az pont ellenünkre van, csak nem vettük észre hogy beleneveltük azt a tulajdonságot.

Beszélgess. Egy lány legnagyobb támogatója az apja, mindig minden körülmény közt, és fordítva, ha a kapcsolat bizalmas, őszinte és oda-vissza meghallgatjátok egymás panaszát.

dec. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!