Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szüleim alapvetően normálisak, néha szokták csak veszekedni. Ha nagyon rosszak voltunk max adnak egy egy pofont azt kész. Ma viszont apám kiakadt és akkorát adott, hogy nekestem az ajtófélfának, aztán a tarkómnál fogva a földhöz b@$zott. Eléggé ideges vagyok. Anya is mondta neki, hogy így nem lesz hiteles. És igaza van. Most bennem összetört valami. Nem szeretném feljelenti őket, mert szeretem de ez nem normális. Ha szólok valami felnőttnek, ő tuti megteszi, de nem szeretném. Van egy osztálytársam aki hasonló helyzetben van, de nem tudom kéne-e beszélnem vele. Most meg majd nemsokára jön, hogy öleljem meg, éshogy viskeldjek normálisan. És nem voltam szemtelen. Csak egy picit rendetlen. De most nagyon tanácstalan vagyok.

nov. 23. 11:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Ja és nem merek visszütni, mert akkor még meg is ver. (legalábbis gondolom) Meg szerintem ha szólok valakinek akkor is kiakad. És tudja , mert közölte, hogyha máshogy nem megy így fog velem kommunikálni.

16/L

nov. 23. 11:09
 2/15 A kérdező kommentje:
És ha ne ölelem meg megsértődik és még nekem lesz lelkiismeret furdalásom.
nov. 23. 11:10
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyáltalán nem normális. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, egy erőszakos barom az apád és anyád sem jobb, hogy asszisztál az erőszakhoz. Nem fair az sem, hogy neked kell bocsánatot kérni, undorító, hogy milyen emberek vállalnak gyereket.
nov. 23. 11:33
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

A első hozzászólásig azt hittem srác vagy. Egy lánnyal azért nem kéne ilyen durván bánni. Bár én Amúgy is az erőszakmentesség híve vagyok.

Az osztálytarsad nem fog segíteni hiszen ő is csak egy gyerek, akinek fogalma sincs mit kéne kezdeni ezzel a helyzettel.

Szeritem mond meg neki, hogy bármennyire is szereted őt, nem bantalmazhat, mert amennyiben igen, kénytelen leszel segítséget kérni.

nov. 23. 11:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor még felhúzza az agyát, hogy én ne mérjék neki megmondani mit csináljon és mit ne.
nov. 23. 11:53
 6/15 A kérdező kommentje:
#1 anya felszisszent azért, és mellettem áll, ha apa előtte nem is mutatja. Apa mondjuk ezt a példát látta gyerekként.
nov. 23. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszélj az anyáddal, hogy beszéljen vele ő.

Ez bántalmazás!

Minnel idősebb lesz, annál türelmetlenebb, és annál nagyobb pofonokat fog osztogatni. Szerintem ez senkinek sem lesz jó. Ha pedig nem áll le, akkor viselje a következményeket.

nov. 23. 11:59
 8/15 anonim válasza:
35%
És nem iszik az apád, hogy így viselkedik?
nov. 23. 12:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem
nov. 23. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
25%

Mitől lett ilyen ideges?

Ne tedd azt meg újra, amitől ilyen ideges lesz. Az nem jó módszer?

Az én lányom ennek mestere. Nagyon jól tudja mindenkinek a családban, hogy kinek mi a nyomógombja, hogy kit mivel lehet azonnal kiakasztani.

Én egy nagyon béketűrő és csendes ember vagyok, de még nálam is megtalálta azt a pontot, amikor üvöltök.

Megütni mondjuk sosem ütöttem meg. Az nem megoldás. Sosem tenném.

De veszélyes játékot csinál. És hiába próbálom neki csendesen elmagyarázni, hogy mi a rossz abban amit csinál, nem hallgat meg, csak még jobban ráerősít a hülyeségre és csúfolódik. Ez lehet egy generációs probléma is. Pedig egyszerűen csak meg kellene hallgatnia és elkerülni azt az egy dolgot, ami nekem nagyon rosszul esik, és ezért idegesít.

nov. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!