Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az anyám...

Mit csináljak, ha az anyám elosztogatja a cuccaimat folyton?

Figyelt kérdés

Szeretek öltözködni, sminkelni, a zsebpénzem nagyobb részét ezekre költöm el, tipikusan az a "lányos lány" vagyok.

De nem halmozom fel a holmikat, nem veszek olyat, ami felesleges. Lehet, hogy van, amihez kevesebbszer nyúlok, de amim van, azokat nagyon szeretem.

Az anyám nem ilyen, neki annyi pl. egy rúzsvásárlás, hogy leveszi a DM-ben az elsőt, ami a kezébe akad. Van, hogy "kipróbálja" az én dolgaimat, aztán, ha valami tetszik neki, azt egyre többször használja. Kértem már, hogy fejezze be, mert nem azért veszem meg 20ezer forintért az adott rúzst pl, hogy ő elkenegesse, mert ha elfogy, nem fog újat venni... A válasz ilyenkor felháborodva, hogy ebben biztos lehetetek, ő nem fog ennyit kifizetni sminkre és ne legyek már irigy.

És mostanában rászokott arra, hogy odaadogatja a dolgaimat másoknak. Amin most összevesztünk, hogy itthon voltak az unokatestvéremék Amerikából. Jöttek hozzánk is, az egyikőjük fent volt a szobámban, elkezdte nézegetni a sminkes asztalomat és bekérdezett, hogy "na mit adsz nekem?", anyukám meg azonnal, hogy jaj válogasson nyugodtan, rengeteg mindenem van... Elkezdett könyörögni két olyan termékért, amiket Amerikából rendeltem, kifizettem a vámot és a szállítási díjat, ő otthon ezt fillérekért megvehetné mondjuk most a Black Friday alatt... De nem, adjam oda neki, ne legyek irigy. És végül odaadtam, mert annyira kellemetlen volt, hogy ő könyörgött, anyám mellette kántálta, mennyire irigy vagyok és 5 másik "ugyanolyanom" van, miért nem tudom nekiadni?!

Most is kerestem egy szájfényemet, emlékeztem, hogy az előszobában hagytam. Kérdeztem, nem-e látta, mondta, hogy ja de, de ő azt elhasználta, már csak egy nagyon kicsi volt az alján.

Közben meg ha én annyit csinálok, hogy kicserélem a szobámban lévő szőnyeget a dolgozó szobában lévővel, fél óráig ordít, hogy ez az ő háza, én itt ne cserélgessem a bútorokat, mit gondolok magamról, itt az van, amit ő jónak lát.

tegnap 19:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Zárd be az ajtót
tegnap 19:28
 2/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha teli 20ezres sminkre, akkor biztos telne egy zárható dobozra is. Jajj várj kitalálom, akkor biztos üvöltene veled anyád. Oké, akkor ne csinálj semmit, csak szívd a fogad csöndben.
tegnap 19:29
 3/26 anonim ***** válasza:
71%

Vagy ha felnőtt vagy(gondolom igen mivel ilyen drága cuccokat veszel)költözz el

Probléma megoldva

tegnap 19:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Zárható doboz a megoldás.
tegnap 19:31
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod elzárni?
tegnap 19:32
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Veszel egy zárható sminkes bőröndöt és a kulcsát magadnál tartod.
tegnap 19:53
 7/26 A kérdező kommentje:

A sminkek példák voltak, mert most azok miatt ment a balhé.

De megcsinálja ugyanúgy táskával, ruhával, cipővel is...

Az ajtóm nem zárható, nincs rajta zár. Van egy gömb alakú kilincs, de zárlyuk, zár nincs rajta.

17 vagyok.

tegnap 20:02
 8/26 anonim válasza:
88%

Honnan van annyi pénzed? Nem a szüleid pénzéből veszed?

Amúgy roppant idegesítő lehet akárhogy is. Megosztani szívesen megosztok bármit, de ha elajándékozzák a nevemben, meg úgy bánnak a cucconmal, mintha nekem az nem érne semmit, az szívás

tegnap 20:07
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el te is használni az ő dolgait már csak azért is, akkor is ha nem tetszik. Ha beszól mond hogy azt hittem ez így működik nálunk.
tegnap 20:08
 10/26 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy zsebpénz.

Egy része anyától, egy része apától, egy része pedig a nagyszüleimtől.

tegnap 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!