Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha apám közölte...

Mit csináljak, ha apám közölte, hogy kar volt megszületnem?

Figyelt kérdés

Mindig idejön segít, aztán elkezd ekézni, hogy miért nincs párom meg gyerekem mindet megadott nekem, kár volt megszületnem, ha ellent merek neki mondani.

Elegem van belőle, de megköszöntem, hogy legalább őszinte volt...

Jó eletem van, jó fizetés, szép ház, ami nélküle nem sikerült volna, és erre ezt vágja a fejemhez, meg ő mindig segít neki.

nov. 2. 15:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
94%

Szerintem ez a későbbiekben neki lesz rosszabb, ha belegondol mit is mondott

( 1x nekem is ezt mondta apám azóta se tudom elfelejteni )

nov. 2. 15:41
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Nincs jó életed, amíg apádon kattogsz.

Hogy ő milyen traumák miatt mondta ezt, nem lehet tudni. Az biztos, hogy nincs benne szeretet.

Te csak magadért vagy felelős, ő akarta, hogy megszüless.

Sajnos elvárásai voltak veled szemben. Ez sosem működik. Nem lehetnek elvárások semmilyen kapcsolatban. Mert annak csalódás a vége.

Nálam itt lenne a határ, ahol a kapcsolatot megszakítanám.

Ugye jól gondolom, hogy ha megtennéd, jönne az, hogy "bezzeg mennyit segítettem"? Na ez az, amiben nincs szeretet. Ha rálátsz, az szuper, pszichoterápiában feldolgozható. Egyedül nem, gyakoris idegenekkel sem.

nov. 2. 15:47
 3/15 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom nem akarja hogy kihaljon a vérvonala.
nov. 2. 16:06
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne engedd oda segíteni, visszaél. Kapcsolat minimalizálása. Hetente 5 perc telefon vagy csak chat hűvös hangnemben, lényegtelen dolgokról. Nem szeret.
nov. 2. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
7%
Én csak akkor mondanék ilyet, ha meleg lennél.
nov. 2. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Mond meg neki, hogy nem volt döntésed, téged senki nem kérdezett meg erről ő csinált meg, így az egyedüli hibás ebben csakis ő.

Ideje már ,hogy tudja hol a helye. Lehetsz a fia, de attól még nem egy taknyos kölyök vagy, akit sértegethet.

nov. 2. 17:00
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Megmondanám, hogy a nagyapám sajnos nem húzta ki időben a nagyanyámból a farkát.
nov. 2. 17:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg egyébként "jó életed van...", akkor elköltözöl és nem tudatod apáddal a lakcímedet. A sértő emberi érzelmek és azok sértő kinyilvánítása ellen csak drasztikus megoldás létezik. Akkor sem leszel boldogabb, ha majd esetleg lelkiismeret furdalásod támad, de legalább nem kell gyakorta elszenvednek a sértést.
nov. 2. 17:13
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
6/8 Áruld már el nekem,hogy milyen döntésben kellett volna részt venni?Hogy képzelik el azt,hogy nem kérték,hogy megszülessen egy gyermek. Igazán kíváncsi lennék rá.Azoktól várok választ akik előszeretettel írják ezt.
nov. 2. 18:15
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Mert neki nem?

Majd köpd le a sírját.

nov. 2. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!