Mit csináljak, ha apám közölte, hogy kar volt megszületnem?
Mindig idejön segít, aztán elkezd ekézni, hogy miért nincs párom meg gyerekem mindet megadott nekem, kár volt megszületnem, ha ellent merek neki mondani.
Elegem van belőle, de megköszöntem, hogy legalább őszinte volt...
Jó eletem van, jó fizetés, szép ház, ami nélküle nem sikerült volna, és erre ezt vágja a fejemhez, meg ő mindig segít neki.
9: nem az emberek tehetnek arrol, hogy megszuletnek, hanem azok, akik vallaltak/megcsinaltak oket.
Itt a kerdezo eseteben, az apja hiaba mondja ezt, hogy kar volt megszuletnie. O elvezett az anyjaba, o is hozzajarult ahhoz, hogy a gyereke megfoganjon. Minek hanytorgat fel a kerdezonek egy olyan dolgot, amibe neki abszolut nem volt beleszolasa?
Az ilyen emberek sajat magukat hibaztatjak, valojaban nekik nem kellett volna gyerek/nem valo, de konnyebb arra fogni, aki tenyleg nem tehet arrol, es nem kerte, hogy megszulessen.
Nekem is mondta ugyanezt - akkor ott megszüntettem vele a kapcsolatot.
Néha beszélünk a testvérem miatt, mert ő otthon él még, de ennyi.
Phasznak engeded be??? Attól, mert "nélküle nem sikerült volna", attól még elmehet ám a p.csába. Nem tiszta önzetlenségből segített, hanem azért, hogy legyen hova tenni az unokát és hogy állandóan a nyakadra járhasson??
Hát kössz, ebben az esetben eladom, kifizetem a "segítségét", aztán majd megoldom magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!