Ez így jogos? Kicsit elegem van
Figyelt kérdés
Összeveszetem a húgommal, aztán anyu is beleavatkozott. Egyszer már majdnem kimondta, majd másodjára amikor idegeslettem és ordítottam (nem vele csak pont úgy jött ki) megpofozott töbször is, és le hülye picsázott. Aztán közölte, hogy a visekedésemre mondta. Ja és amúgy is napok óta ideges, de akkor sem érdemeltem meg. Mert az hogy üvöltök, hogy a húgom bunkó volt, az nem neki szól. Aztán meg megkapom, hogy ő szart a világra. Tudom. De nem kell mindent magára vennie.nov. 21. 19:20
31/33 anonim válasza:
30 és szerinted pofonnal el lehet érni valamit? Azt esetleg, hogy megutálja a szüleit. Attól nem fog jobban viselkedni.
32/33 anonim válasza:
Hát ha már pofonhoz kell folyamodni,akkor valószínűleg a szép szó sem ért semmit
33/33 anonim válasza:
Nem tudom miért kéne pofonhoz folyamodni, csak mert valaki kiabál. Majd elhallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!