Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez így jogos? Kicsit elegem van

Ez így jogos? Kicsit elegem van

Figyelt kérdés
Összeveszetem a húgommal, aztán anyu is beleavatkozott. Egyszer már majdnem kimondta, majd másodjára amikor idegeslettem és ordítottam (nem vele csak pont úgy jött ki) megpofozott töbször is, és le hülye picsázott. Aztán közölte, hogy a visekedésemre mondta. Ja és amúgy is napok óta ideges, de akkor sem érdemeltem meg. Mert az hogy üvöltök, hogy a húgom bunkó volt, az nem neki szól. Aztán meg megkapom, hogy ő szart a világra. Tudom. De nem kell mindent magára vennie.

nov. 21. 19:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%
Üss vissza, védd meg magad.
nov. 22. 09:04
 22/33 anonim ***** válasza:
30%

18, így van.

Angliában az ismerősöm agya elborult, mert a lánya drogtól másnaposan levágott egy hisztit (16 volt). Felpofozta. Még aznap kijött a rendőrség, és közölték vele, hogy legközelebb bilincsben viszik el.

Itthon még nem nőttek fel ehhez, bár jogszabályi keret van.

nov. 22. 09:38
 23/33 anonim ***** válasza:
16%
Mármint a lányát pofozta fel, és az feljelentette a rendőrségen az anyját. Így értettem.
nov. 22. 09:40
 24/33 anonim ***** válasza:
15%

Mondjuk hogyha velem kezdtél volna üvölteni, mert épp a tesóddal van bajod, akkor indíthatnál albérletet keresni. 😁

Nálunk nem szokás ordítani.

nov. 22. 10:18
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Jaj, ez a nálunk nem szokás ordítani szöveg... Máshol meg szokás. Te a tökéletes szofisztikált család minthaképe vagytok, meg az itt kommentelők többsége is, akik a való életben is maguk a tökély definíciója. Az senkinek nem tűnt fel, hogy az anyja veri... Az oké. Az jogos. Nem tudom, ti milyen emberek vagytok a való életben, de hogy nem normálisak, az biztos.
nov. 22. 10:20
 26/33 anonim ***** válasza:
86%
Vicces a 24. Náluk nem szokás ordítani, de gyereket az utcára tenni szokás. Mintacsalád. Valahogy néha le kell vezetni a feszültséget. Volt, hogy munka miatt otthon kiabáltam, nem a szüleimmel, de előttük. Nem vették magukra.
nov. 22. 10:27
 27/33 anonim ***** válasza:
26-os, a kérdező az anyjával üvöltött, mert a tesó felcs.szte. Érdekes, én egyszer sem üvöltöttem sem anyámmal, sem apámmal, mert nem vagyok paraszt.
nov. 23. 07:57
 28/33 anonim ***** válasza:
78%
Valami baj lehet a szülőkkel, ha a anyuka csak úgy átveszi az apukától a pofozás szokását. Rablás szokását sem szokás csak úgy átvenni a szomszédtól vagy a tévéfilmekből. Az ilyen emberek biztos minimum nagyon sodródó meg labilis típusúak.
nov. 23. 08:06
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
27, de ha a felpofozás szerinted rendben van, akkor te is paraszt vagy. Csak az álszent fajtából.
nov. 23. 15:27
 30/33 anonim ***** válasza:
24%

Pár pofon nem a világ,és igenis van az a helyzet amikor kijár.Ettől még nem veri az ember a gyerekét,akadjatok már le erről!Pontosan itt az eredménye ezeknek a fenemód divatos nevelési irányzatoknak:üvölt a gyerek,mert joga van hozzá,de ha kap cserébe egy sallert,fel van háborodva,meg hívhatja a gyámügyet,mert bántalmazzák.Mindenki elfelejti,hogy kötelességei is vannak,nem csak jogai,és igenis kötelességed tisztelettel bánni,beszélni anyáddal,mert bizony hogy ő "szart" világra.Ne csak akkor legyen jó,mikor megveszi amit csak a szádon kiejtesz,etet,ruház,de nem mindegy,hogy milyen ruhákba,ugye?

Szóval jogos!Majd máskor visszafogott magad és kétszer is meggondolod,hogy viselkedsz.

Lehet a nulláig pontozni,és minden álszent szuperanyu tehet egy szívességet.

nov. 24. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!