Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a férjem testvéreib...

Elegem van a férjem testvéreiből. Hogyan tudnám őket kicsit megnevelni?

Figyelt kérdés
A férjemnek 2 fiú és 1 lánytestvére van. Ők úgy jönnek át hozzánk mintha az ő házuk lenne. Jönnek, esznek, tv-t néznek, számítógépeznek stb. Már nagyon elegem van belőlük. A férjemet ez nem zavarja, mert vagy itthon sincs vagy elökörködik velük. A legjobban az idegesít, amikor kérdezés nélkül kifosztják a hűtőt. Már mondtam nekik, hogy ez azért nem így megy még családon belül sem, de ez nem érdekli őket. A férjem szerint pedig nincs semmi gond a viselkedésükkel. Tényleg ez lenne a helyes viselkedés?
2013. jan. 17. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjed szerint ez normális, téged meg zavar. Baj lesz ebből!
2013. jan. 17. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ne engedd be őket olyankor, amikor a férjed nincs otthon

én simán közölném velük, hogy húzzanak a pics@ba, de gondolom te finom lélek vagy :D tegyél úgy mint ha nem lennél otthon és kész, majd megunják

2013. jan. 17. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se engedd be őket.
2013. jan. 17. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne tegyél úgy, mintha nem lennél otthon, hanem mondd meg nekik ajtón keresztül, vagy úgy, hogy kinyitod az ajtót, hogy nem jöhetnek be zabálni.
2013. jan. 17. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Család ellen nincs orvosság.:-)) De komolyan, az biztosan nem megoldás, hogy bújkálsz a saját lakásotokban a férjed testvérei elől, és az sem, hogy magadban puffogsz emiatt. Gondolom, ha egyedül közlekednek, akkor már nem kisgyerekek. Nyugodtan mondd meg nekik, hogy a ti háztartásotok 2 személyre van méretezve kajamennyiségben. Ha néha, néha megéheznek, az nem probléma, de nem tudod, és nem is akarod vállalni plusz 3 jóétvágyú "vendég" rendszeres élelmezését. Ezen túlmenően megkérheted őket nyugodtan, hogy ha jönni akarnak, kérdezzék meg előtte, alkalmas-e nektek? Amúgy azt hiszem a férjed rögtön átlátná a problémát, ha két napig nem kapna enni, mert a tesók kiürítették a hűtőt. Nyugodtan mondd meg neki, hogy a költségvetésből ennyire futja. Ha szerinte oké, hogy ott esznek a testvérei, azt némi konyhapénzzel nyomatékosítsa, mert "ökörködésre" nem adnak fél kiló kenyeret sem a boltban.
2013. jan. 17. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Szóval ingyen konyhának néznek titeket?

Pofátlanság,én még a saját mamámnál sem merek benyúlni a hűtőbe,megkérdezem előtte!

Jó bunkók lehettek,de a férjed velük nőtt fel,lehet ezért gondolja normálisnak,és úgy gondolja te hisztizel,és idegesíted.....nekem is volt ilyen pasim, tesója eljött,volt h programunk volt(vacsora),de lemondtuk,mert a tesója váratlanul beállított,és úgy döntött itt alszik.

Hűtőbe benyúlt,a fazékból evett villával,a tányérokat úgy hagyta,persze a mosogatni úgy gondolta nem illik másnál......csak belezabálni a kajába,volt h napokig nálunk dekkolt.Én hamar meguntam.

2013. jan. 17. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne hogy már ők a bunkók,és te bujkálj,alázkodj meg,meg érezd kellemetlenül magad!

Ajtót kinyit: "bocsi,a férjem nincs itthon,én meg nagytakarítok,sziasztok!" Ajtó becsuk!

2013. jan. 17. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy 2 nagy probléma van,amin ha nem változik,akkor készülj fel arra,hogy ez így marad:

1."férjem szerint pedig nincs semmi gond a viselkedésükkel"

2. Tényleg nem vagy köteles őket beengedni,ha nincs otthon a párod,ugyanis lehet más dolgod is,mond meg,hogy te erre most nem érsz rá.

Ezen nincs min megsértődni.

2013. jan. 17. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ez a helyes viselkedés szerintem sem. Alkalmanként beugranak és otthon érzik magukat az egy dolog, de rendszeresen, egyeztetés nélkül a nyakára járni másnak, és felélni a készleteket bunkóság. Én a helyedben, ha egyedül találnak otthon, megmondanám nekik, hogy bocs srácok, most nem alkalmas. És bezárnám az ajtót. Ha van kulcsuk, akkor zárcsere. Szívesen látok vendégeket, de az otthonom nem átjáróház, kell a magánszféra. A férjedet muszáj lenne jobb belátásra bírni valahogy, és praktikusabb lenne,ha ő állítaná le a családját, mielőtt te leszel a közellenség.
2013. jan. 17. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:

ő állítaná le a családját, mielőtt te leszel a közellenség.

Igaza van abban,hogy te leszel a mumus,mert párom testvérénél eljátszottam ezt!

jött mondtam hogy bocs,most takarítok,nem alkalmas....erre leállt velem erőszakoskodni,hogy e nem maradna sokáig,engedjem már be,pont sütöttem is,mondtam hogy főzni is főzök,nem jó!

erre "de nem foglak zavarni,attól még főzhetsz,csak fél óra!Amúgy ez a fél óra,elmondanám hogy nála minimum 2-3 óra volt!!

Végül elment,haza anyucihoz,aki meg teletömte a fia fejét,hogy szabályosan elzavartam az öccsét!!!

Holott ő erőszakoskodott,meg zaklatott!

Nem igaz hogy nem érti meg,hogy hétköznap nem jó,fáradtan hazajövök a munkából,ebédet csinálok,pihenni szeretnék,nem hallgatni a youtubos videókat,meg a facebook pittyegést,ráadásul a legnagyobb bunkóság,h mondtam van fülhallgató erre ő "nem szeretem,mert zavarja a fülem!"

2013. jan. 17. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!