Sok évvel ezelőtt megcsaltam a feleségem de még mindig ezen lovagol, és kezd már kicsit elegem lenni belőle. Mit tegyek?
10 éve történt pontosan a dolog. Én tudom, hogy hibáztam, megbántam mindent és nagyon sokat kellett tennem azért, hogy megbocsásson nekem. Meg sem próbáltam volna rendbe hozni a kapcsolatunkat, hogyha nem szeretném. Azóta született 2 gyerekünk, megvan mindenünk, boldogan élünk. Vagyis hát élnénk, ha a feleségem nem hozná fel mindig a történteket. Mostanában nagyon sokat veszekszünk, mert amikor történik valami vagy valahol szó van megcsalásról mindig célozgat, esetleg ki is mondja amit gondol. Elegem van már. Úgy csinál mintha ő sohasem követett volna el hibákat, pedig ő sem olyan ártatlan de erről nem szeretnék beszélni. A gyerekeknek sem tesz jót ez a sok veszekedés, egyből levágják, hogy mi történik. Egyszerűen nem lehet beszélni vele, de más nőkkel sem mert azt hiszi, hogy egy beszélgetéstől már egyből meg akarom dugni az illetőt. Nagyon makacs és féltékeny. Már az is megfordult a fejemben, hogy elhagyom, gyerekkel vagy gyerek nélkül de elmegyek. Csak az sem lenne megoldás. Mit tegyek?
33/F
Sajnos a megcsalás feldolgozása nagyon nehéz.Ezt csak az tudja aki átment ilyesmin.A tüske mindig bentmarad,hiába próbálja az ember elfelejteni, feldolgozni.
10 év már sok idő.Ha ennyi idő alatt se tudott túljutni rajta,valószínű ,nem is fog.
A bizalom elveszett, és a legkisebb gyanú esetén is újra előtörnek az emlékek.
Én tapasztalatból beszélek,nem csak a levegőbe.23 év házasság után történt nálunk a megcsalás.Ennek 2,5 éve.
Én is próbáltam túltenni magam rajta, többé-kevésbé sikerült.De időnként én is felemlegetem,1-1 vita hevében,tudom nem kéne.
Sokkal féltékenyebb,és gyanakvóbb lettem én is azóta.
Próbáld meg kiszedni belőle, miért bántja még mindig,ennyi idő után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!