Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez így jogos? Kicsit elegem van

Ez így jogos? Kicsit elegem van

Figyelt kérdés
Összeveszetem a húgommal, aztán anyu is beleavatkozott. Egyszer már majdnem kimondta, majd másodjára amikor idegeslettem és ordítottam (nem vele csak pont úgy jött ki) megpofozott töbször is, és le hülye picsázott. Aztán közölte, hogy a visekedésemre mondta. Ja és amúgy is napok óta ideges, de akkor sem érdemeltem meg. Mert az hogy üvöltök, hogy a húgom bunkó volt, az nem neki szól. Aztán meg megkapom, hogy ő szart a világra. Tudom. De nem kell mindent magára vennie.

nov. 21. 19:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%
Legközelebb pofozd vissza. Majd les egyet. Én se engedtem magam pofozni, nem is próbálkoztak többet ezzel. Ha neki joga van, akkor neked is, nem vagy egy használati tárgy se egy csicska. Nem kell eltűrni ha valaki lemegy proliba
nov. 22. 00:32
 12/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem az. Az se hogy ordítasz. Tökéletesen megérdemlitek egymást.
nov. 22. 00:36
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Ő a felnőtt, ő a szülő, az ő felelőssége lenne kulturált kölyköt nevelni aki nem ordítozik. Gondolom a pofozàs az ilyen családi hagyomány, ilyen körülmények között nem csoda hogy te se tudsz normálisan megbeszélni valamit. Aki pofozza a gyerekét ne csodálkozzon hogy ordítozik. Mindannyian szennyek vagytok.
nov. 22. 00:39
 14/33 Irdatlan Infláció ***** válasza:
37%
A visszaadás nem rossz ötlet.
nov. 22. 00:46
 15/33 anonim ***** válasza:
61%
A szülő alakítja a pályát, ő fekteti le a szabályokat. Ha az a mondás, hogy a pofon belefér, akkor a pofon belefér. Tök mindegy melyik oldalról. Ha az a mondás, hogy a pofon nem fér bele, akkor a pofon nem fér bele. Tök mindegy melyik oldalról.
nov. 22. 01:11
 16/33 anonim ***** válasza:
68%
14es aztán majd azért visít ha jogosan kidobják otthonról...
nov. 22. 06:16
 17/33 A kérdező kommentje:
Igazából néha pofoznak ha úgy gondolják az a jó. Aztán ha kikerjuk magunknak akkor közlik hogy ők a szülők, ők tudják mit kell. Anyat gyerekként sosem ütötték meg apát viszont igen, anya meg átvette tőle sajnosm és nem hajlandó belelátni, hogy hülyeség. Alig várom hogy legyen gyerekem aki pofozas nélkül is normális lesz.
nov. 22. 08:32
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
Törvény van rá 2006 óta, nincs választási szabadsága. Svéd mintára a pofonig bezárólag tilos a testi fenyítés. Családsegítőnek vagy iskolának kellene szólni, hogy egyelőre csak félhivatalosan figyelmeztessék.
nov. 22. 08:39
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Viszont mmeglepő, mert olyan ember, akit ütés nélkül nevelnek, ritkán veszi át a pofozkodós baromkodást. Jellemgyengeség vagy bárgyúság lehet. Ha van olyan rokonod aki normális meg okos, első lépsben ő közvetíthetné, hogy nem lesz ez igy jó. Vagy ha normálisabb fajta megbizható tanár van az iskolában. Ha ezek nincsenek akkor lehetne a családsegítővel vagy még végsőbb soron a gyámhatósággal beszélni.
nov. 22. 08:47
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
(Gyámhatóságtól amúgy alapból nem kell félni, nem ,,veszik el csak úgy'' a gyereket, az nem úgy megy, ahhoz nagyon sok dolog kell, és szinte mindig kell a gyereknek magának is a beleegyezése).
nov. 22. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!