Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyedül albérletbe vagy...

Egyedül albérletbe vagy szülőkkel akik mindenbe beleszólnak?

Figyelt kérdés
22 évesen összeköltöztem a párommal albérletbe, most 3 év után már nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mikor elköltöztem otthonról nagyon jó volt, mert mindenbe beleszóltak 22 éves koromban is. Vegyem halkabbra a tvt, ne fürödjek sokáig, hova megyek, kivel megyek stb. Tudom, hogy az ő házuk, de nekem ez nem kell, hogy gyerekként kezeljenek megint, pedig ott van két üres szoba is náluk, hely lenne bőven. Viszont ha albérletbe megyek akkor ahogy számoltam örülök, hogy hónap végére kijövök, nemhogy félre tegyek. Más nincs akivel összeköltözhetnék, idegennel meg biztos nem fogok, amúgy is egy magamnak való vagyok eléggé. Idegesít ha kupi van vagy ha felébresztenek korán stb. Anyukám azt mondta nem szólnak bele semmibe, de ez úgyse úgy lesz.

#albérlet, szülők, család,
nov. 15. 17:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
17%

Én mindenképpen külön költöznék.

Biztos nem költöznék haza anyámhoz aki mindenbe bele szólna. Mondjuk az én anyám olyan is hogy mindent el követne hogy tönkre tegye az ott lévő napjaimat mert csak az ő szabályai szerint lehet élni.

Én is 22 évesen költöztem el

az akkori párommal akivel 1 év

után szakítottam. Anyám mindenképpen azt akarta hogy

vissza menjek, mindent be vetett

ennek érdekében de én külön költöztem.

nov. 16. 20:50
 32/35 anonim ***** válasza:
Albérlet. Ha már éltél egyszer külön, hidd el hogy nem lenne ugyanaz szülőkkel élni. Akármilyen szuper a viszonyod a szüleiddel, téged akkor is gyereknek tartanak egész életedben és mindenbe beleszólnának ha ott élsz.
nov. 17. 12:44
 33/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, azon nem gondolkoztál, hogy meghúzod magad a szülők mellett egy ideig, gyűjtesz önerőre és veszel egy lakást hitelre?
nov. 17. 15:08
 34/35 A kérdező kommentje:
33-as de, de azért ahhoz kell önerő is bőven ami egyenlőre 0. Hátha lesz majd normális párom akivel ketten többre megyünk majd.
nov. 17. 18:28
 35/35 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, én ilyen reményekkel nem hitegetem magam. Van megtakarításom, jó szakmám, jó állásom, és a szüleim is adnak az önrészbe. Nem akarok itt fenináci játszani, de én félek a mai világban vagyonközösséget vállalni. Pláne amilyenek az emberek....

25L

nov. 18. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!