Másnál is van így? Felnőtt emberként hazalátogattok a szüleitekhez, és beleszólnak minden kis dologba?
Gondolok itt arra, hogy pl elmosogatok, erre anyámnak ahogy én csinálom nem tetszik (nem úgy kell érteni,hogy koszos marad az edény), de ugyanez a teregetéssel vagy akármivel.
Persze ha meg nem segít az ember,akkor ő a szemétláda.
Ha meg igen, akkor ez sem jó, azt ne úgy csináld, ez megy végig.
Egyébként 9 éve elköltöztem, fenntartom magam, takarítok, mindent csinálok, nem vagyok életképtelen.
De persze itthon semmi nem jó.
Örülök,hogy van kikhez hazajönni,de 2 nap után már úgy vagyok,elég is.:(
27/N
6, 7: igazatok van, de itt sokan meg ugy vannak vele, hogy dehatfelneveltek, legyhalas, majdhameghalnakhianyoznifognak es a tobbi hasonlo marhasag. Keresztanyam masfel eve halt meg, a halala elotti 3-4 evben nem tartottam vele a kapcsolatot, mert semmi nem volt neki jo amit en csinaltam, mindig csak fikazni tudott, jot nem hallottam a szajabol (de olyanokba is beleszolt, miert igy vagy ugy hordom a hajam, nem tetszik neki a ruham, stb)
Oszinten megmondom, nem hianyzik. Nem hatott meg a halala sem, es tuom, jol tettem, hogy megszakitottam vele a kapcsolatot. Barkivel megteszem, a nyugalmam fontosabb, minthogy meg akarjak felelni barkinek is. Plane most, problemas terhesseggel.
"igazatok van, de itt sokan meg ugy vannak vele, hogy dehatfelneveltek, legyhalas, majdhameghalnakhianyoznifognak es a tobbi hasonlo marhasag"
Pontosan ezt írom. Ez benne az agymosás. A "légy hálás" rész. Mert megszült, felnevelt, blablabla. Pont ez az, hogy azt ő választotta, hogy megszült, az ő döntése volt. Nem a tiéd. Nem lehet egyszerűen semmilyen elvárás senki felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!