Egyedül albérletbe vagy szülőkkel akik mindenbe
beleszólnak?
Figyelt kérdés
22 évesen összeköltöztem a párommal albérletbe, most 3 év után már nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mikor elköltöztem otthonról nagyon jó volt, mert mindenbe beleszóltak 22 éves koromban is. Vegyem halkabbra a tvt, ne fürödjek sokáig, hova megyek, kivel megyek stb. Tudom, hogy az ő házuk, de nekem ez nem kell, hogy gyerekként kezeljenek megint, pedig ott van két üres szoba is náluk, hely lenne bőven. Viszont ha albérletbe megyek akkor ahogy számoltam örülök, hogy hónap végére kijövök, nemhogy félre tegyek. Más nincs akivel összeköltözhetnék, idegennel meg biztos nem fogok, amúgy is egy magamnak való vagyok eléggé. Idegesít ha kupi van vagy ha felébresztenek korán stb. Anyukám azt mondta nem szólnak bele semmibe, de ez úgyse úgy lesz.
Én csak azt kérdeztem ki melyiket választaná, mert mindkettőben van rossz és jó. Egy szóval nem írtam, hogy nem akarok sehol fizetni semmit.
nov. 16. 08:43
22/43 A kérdező kommentje:
Egyébként hazaköltözök most hétvégén, aztán majd kiderül mi lesz, mert az élettársamtól már rosszul vagyok. Most dolgozik, addig összepakolok, írok neki egy búcsú levelet és viszlát. Nem leszek senkinek a rabszolgája. Semmiben soha nem segített, sőt a napi 8 órás munkám mellett még elvárta, hogy mire hazaér 5-re kész legyen a vacsora, rend legyen, minden kimosva stb. De mindegy ez nem a kérdéshez tartozik.
nov. 16. 08:48
23/43 anonim válasza:
Akkor ezt eldöntötted, ami jó.
3 hónap múlva várjuk a "Nem bírom a kontrolmániás anyámat, mit tegyek? Albérletet nem tudok fizetni" kérdésedet.
nov. 16. 09:38
24/43 anonim válasza:
"Most dolgozik, addig összepakolok, írok neki egy búcsú levelet és viszlát. Nem leszek senkinek a rabszolgája."
Ne búcsúlevelet hagyj ott neki, hanem egy náspángot🤣
Eszem ágában nem lenne hazaköltözni a mindent megszabi akaró anyámhoz. Hogyne. Előbb mennék a híd alá, mint oda.
nov. 16. 10:05
28/43 anonim válasza:
Ugye kérdező, k*va jó, náspáng😆
Ezt a videót sose unom meg...
nov. 16. 11:07
29/43 anonim válasza:
Ha annyira jó lenne a munkahely, akkor futná albérletre. Azért lenne jó, ha lenne hosszú távú terved, mert akkor tudnál úgy hozzáállni, hogy most kibírom eddig vagy addig anyáméknál vagy lakótárssal. Aztán beindítod a vállalkozásod vagy ha elvégeztél egy nyelvtanfolyamot, bármit, akkor megpályázol másik helyet magasabb fizetésért... De sajnos tényleg nincs olyan, hogy ha nincs miből, akkor nem kell kompromisszumot kötni.
nov. 16. 11:08
30/43 anonim válasza:
En 22 evesen pont azert koltoztem alberletbe, mert akkor lett munkam es ki nem allhattam otthon lenni, egyszeruen nem jottem ki anyammal. Ket dudas egy csardaban nem fer meg, tartja a mondas. Ez 6 eve volt, akkor kerestem havi 120ezret, az alberlet plusz rezsi felezve (ketten laktunk) kb 50ezer volt. Bekes megye.
Felszabadito volt, senki nem jott be kopogas nelkul -es kopogassal sem- a furdobe, nem szoltak bele mikor megyek, hova megyek, meddig leszek, mit eszek, mit veszek fel, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!