Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyedül albérletbe vagy...

Egyedül albérletbe vagy szülőkkel akik mindenbe beleszólnak?

Figyelt kérdés
22 évesen összeköltöztem a párommal albérletbe, most 3 év után már nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mikor elköltöztem otthonról nagyon jó volt, mert mindenbe beleszóltak 22 éves koromban is. Vegyem halkabbra a tvt, ne fürödjek sokáig, hova megyek, kivel megyek stb. Tudom, hogy az ő házuk, de nekem ez nem kell, hogy gyerekként kezeljenek megint, pedig ott van két üres szoba is náluk, hely lenne bőven. Viszont ha albérletbe megyek akkor ahogy számoltam örülök, hogy hónap végére kijövök, nemhogy félre tegyek. Más nincs akivel összeköltözhetnék, idegennel meg biztos nem fogok, amúgy is egy magamnak való vagyok eléggé. Idegesít ha kupi van vagy ha felébresztenek korán stb. Anyukám azt mondta nem szólnak bele semmibe, de ez úgyse úgy lesz.

#albérlet, szülők, család,
ma 17:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem zuhanyoztam, már harmadjára írtam le, hogy fürdök.
ma 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi inkább albit fizetünk párommal, mint hogy a családja kikészítsen minket. (én messze lakok)
ma 18:42
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es ezaz, hogy ti ketten fizetitek, az úgy nem sok, de nekem egyedül kellene.
ma 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
12 vagyok, amikor elköltöztünk 200 ezret kerestem, 80 volt az én részem.
ma 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Albérlet.

A függetlenségnek ára van, ami a te esetedben az, hogy nem tudsz félrerakni.

ma 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!