Egyedül albérletbe vagy szülőkkel akik mindenbe
beleszólnak?
Figyelt kérdés
22 évesen összeköltöztem a párommal albérletbe, most 3 év után már nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mikor elköltöztem otthonról nagyon jó volt, mert mindenbe beleszóltak 22 éves koromban is. Vegyem halkabbra a tvt, ne fürödjek sokáig, hova megyek, kivel megyek stb. Tudom, hogy az ő házuk, de nekem ez nem kell, hogy gyerekként kezeljenek megint, pedig ott van két üres szoba is náluk, hely lenne bőven. Viszont ha albérletbe megyek akkor ahogy számoltam örülök, hogy hónap végére kijövök, nemhogy félre tegyek. Más nincs akivel összeköltözhetnék, idegennel meg biztos nem fogok, amúgy is egy magamnak való vagyok eléggé. Idegesít ha kupi van vagy ha felébresztenek korán stb. Anyukám azt mondta nem szólnak bele semmibe, de ez úgyse úgy lesz.
Én inkább fizetem egyedül az albit, minthogy anyámmal egymás idegeire menjünk.
ma 17:37
2/15 anonim válasza:
Amúgy próbálj meg akár ismerősökön keresztül valami olcsót kifogni. Én ismerős által szereztem 125 + rezsiért Budán 36m2-es lakást. Normál esetben ez 190 + rezsi körül van.
ma 17:38
3/15 anonim válasza:
Amiket írsz, szerintem ha másokkal laksz, akkor az összes alap. Mármint ha üvölt a tv, akkor lejjebb veszem, mert mások is vannak ott, nem fürdök 2 órát, mert mások is várnak rám, elmondom hová megyek és kivel találkozom, mikor jövök kb, hogy ne legyen meglepetés stb.
De ugye nem vagyunk egyformák, engem ezek nem zavarnának. Az nem opció, hogy hazaköltözöl csak pár hónapra, amíg raksz kicsit félre, megnézed mennyire tartják be, amit ígérnek, és ha nem tetszik még mindig, kis tartalékkal keresel egy albit?
ma 17:47
4/15 anonim válasza:
Költözz haza, próbáld ki. Bármikor elköltözhetsz, ha nem megy.
ma 17:49
5/15 anonim válasza:
A szüleid egyáltalán megengednék hogy hazamenj?
ma 18:10
6/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem üvölt a tv és 20 percet se fürdök. Nyilván ha nekik lett volna ebben igazuk nem is írom le ezeket. Ja és nem csukhatom be a szobám ajtaját, azért is szóltak. Igen várják, hogy visszamenjek, mert egyetlen gyerekük vagyok, alig nyugodtak bele, hogy leléptem.
ma 18:31
7/15 anonim válasza:
Azért azt elvárnád, hogy más alkalmazkodjon hozzád és ezért sem akarsz idegenekkel lakni, de ha a szüleid kértek erre, akkor az beleszólás. Mert amiket írtál, azért nem eget rengető dolgok, normálisan tényleg csak érdeklődés meg kérés.
ma 18:32
8/15 anonim válasza:
20 perc? O.O az rengeteg, főleg ha zuhanyzol.
ma 18:33
9/15 anonim válasza:
36 évesen, egy 12 éves gyerekkel a hátam mögött, özvegyként (pár hónapja hunyt el a férjem) is az volt az eslő kérdésük, hoy ugye hazaköltözök.
Mondom köszönöm, de nem.
Pedig itt nemcsak 2 szoba van.
De nem tudnám újra elviselni ezt a szigort és kontrollt ami itt van.
ma 18:34
10/15 anonim válasza:
Hát akkor vagy nem nézed az ajándék ló fogát vagy nagyon szűk lesz a derékszíj. Vagy mégis kerítesz egy lakótársat. És ezeket mind végigpróbálhatod bármilyen sorrendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!