Tényleg igazuk van? Lemaradi vagyok?
20 éves vagyok.
Még nincs kapcsolatom, minden próbálkozásom kudarcba fulladt eddig.. csalódtam mindig.
Pedig nagyon szeretnék kapcsolatot,
A szüleim erre 1 nagy lapáttal rátesznek, állandóan nyaggatnak miért nem keresek magamhoz valót, nézzem meg más korombeli már megtalálta xy, xy, xy már a gyerekét várja, stabil kapcsolatban összeköltöztek..
Ez nekem annyira szarul esik pedig tudják énis szeretném mind ezt de nem találom meg az igazim :(
Úgy érzem ezáltal én nem kellek senkinek
N
Nem érzem magam olyan csúnyának egyébként hogy na :/
De nemtudom
A megoldás: kamu pasi.
Mutass be engem - mint olthatatlanul lángoló szerelmed férfiját - a szüleidnek. Hidd el, térdenállva fognak könyörögni, hogy szakíts velem és korlátlan időt kapsz egy számukra is elfogadható férjjelölt megtalálására. Hátránya: elvárják tőled, hogy szemészeti és/vagy elmeorvosi vizsgálaton vegyél részt.
Minél fiatalabban házasodik meg valaki, annál nagyobb az esélye annak, hogy válás lesz a vége. Semmiről nem vagy lemaradva, hidd el. Éld csak az életedet, haladjon csak minden a saját medrében.
50/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!