Tényleg igazuk van? Lemaradi vagyok?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok.
Még nincs kapcsolatom, minden próbálkozásom kudarcba fulladt eddig.. csalódtam mindig.
Pedig nagyon szeretnék kapcsolatot,
A szüleim erre 1 nagy lapáttal rátesznek, állandóan nyaggatnak miért nem keresek magamhoz valót, nézzem meg más korombeli már megtalálta xy, xy, xy már a gyerekét várja, stabil kapcsolatban összeköltöztek..
Ez nekem annyira szarul esik pedig tudják énis szeretném mind ezt de nem találom meg az igazim :(
Úgy érzem ezáltal én nem kellek senkinek
N
nov. 10. 15:00
32/33 anonim válasza:
Nekem inkább az a furcsa, hogy a szüleid szerint az a normális, hogy a korodbeliek már házasok, stabil kapcsolatban és gyereket várnak. A lányom 19 éves lesz, nem volt még kapcsolata, nincs is igénye rá egyenlőre. Sok fiú és lány barátja van, egynek van kapcsolata, mindenki más szingli még. És teljesen jól érzik magukat, szórakozni, nyaralni járnak, tanulnak, programokat szerveznek. Majd ha úgy alakul, akkor lesz kapcsolata, addig meg élvezi az életet. Ráér bőven, ahogy te is.
33/33 anonim válasza:
Engem bemutathatsz nekik, bár 36 éves vagyok, úgy hogy jó eséllyel nem lesznek boldogok tőlem. :D De legalább elmondhatod majd, hogy ők akarták, hogy találj magadnak valakit. Én meg majd azért megemlítem, hogy házas vagyok és csak szeretőnek tartalak, de annak tökéletes vagy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!