Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg igazuk van? Lemaradi...

Tényleg igazuk van? Lemaradi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

Még nincs kapcsolatom, minden próbálkozásom kudarcba fulladt eddig.. csalódtam mindig.

Pedig nagyon szeretnék kapcsolatot,

A szüleim erre 1 nagy lapáttal rátesznek, állandóan nyaggatnak miért nem keresek magamhoz valót, nézzem meg más korombeli már megtalálta xy, xy, xy már a gyerekét várja, stabil kapcsolatban összeköltöztek..

Ez nekem annyira szarul esik pedig tudják énis szeretném mind ezt de nem találom meg az igazim :(

Úgy érzem ezáltal én nem kellek senkinek

N

nov. 10. 15:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

Persze, aztán összejön a “párjával” 20 évesen, az apjáék meg majd dörzsölik a tenyerüket, hogy megszabadultak tőle!

Onnantól kezdve, ha üt ver a másik, ha 3 gyerekkel kirak utcára, megmondják, hogy te házasodtál, ők levették a gondjukat!

Ne cseszd el az életed miattuk, nagyon genyó embereknek tűnnek!

nov. 10. 16:25
 12/33 anonim ***** válasza:
69%

20 évesen gyerekszülés és ez a szüleid szemében még “érdem” is???

Romák vagytok? Náluk dicsőség ez ennyi idősen. Normáliséknál felelőtlenségnek hívják.

nov. 10. 16:47
 13/33 anonim válasza:
92%
Nem vagy egyáltalán lemaradva. Mindenki a saját tempójában találja meg a neki valót, ha arra vágyik. Van aki 20, van aki meg 35 évesen. Már bocsánat a megfogalmazásért, de a szüleid nagy faszok amiért így rombolják az önbizalmadat. A párkeresés manapság eleve nehéz, még úgy is ha nem küszködsz önbizalomhiánnyal a szüleid baromsága miatt. Ahogy többen is mondták, szimplán ne menj haza amikor nem kell. Ilyen emberekkel nem érdemes tartani a kapcsolatot. Most az a bajuk hogy nincs párod, ha lesz párod az lesz a baj hogy nincs még gyereked, ha már lesz gyereked az lesz a baj hogy még nincs itt a következő, és így tovább.
nov. 10. 17:15
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg lesz gyereke es férje akkor az lesz a bajuk, hogy miert nem a családjával foglalkozik es kopjon le róluk!
nov. 10. 17:18
 15/33 anonim ***** válasza:
44%
én leszek a barátod, akkor téged se basztatnak majd otthon és engem se amikor arra járok
nov. 10. 17:45
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
nincs veled baj, velük annál inkább h baszogatnak
nov. 10. 18:26
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

A szüleiddel van itt baj , nem veled.

20 éves vagy, bőven ráérsz mindennel. Ők meg lehet h elkapkodták...nem biztos hogy ha 20 évet visszamehetnének akkor is együtt lennének.

nov. 10. 18:59
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy voltam mint te.

Nagyon visszahúzodó voltam ezért

amikor annyi idős voltam mint te nekem sem volt senkim. Anyám állandóan piszkált miatta és összehasonlított másokkal.

Hogy ennek az" ismerősödnek volt osztálytársadnak, barátnődnek már van párja sőt az egyiknek már gyereke is van 20 évesen, te mikor fogsz itt tartani? "

Meg jött a szokásos szövegével

hogy én senkinek nem fogok kelleni. " Aztán nekem 22 évesen

lett elöszőr párom akivel 1 év után szét mentünk, 23 évesen

pedig megismertem a mostani páromat akivel azóta is együtt vagyok.

nov. 10. 19:48
 19/33 A kérdező kommentje:

Dejó ezeket olvasni..

Lehet nem fogom énsem szingliként leélni az életem? 😅

Nekem egyenlőre ez láthatatlan

De jó volt elolvasni, köszi mindenkinek 🫶🏻

Legyetek is együtt még nagyon sokáig.

nov. 10. 19:51
 20/33 anonim ***** válasza:
14%
Ha neked 20 évesen pénz nélkül es gondolom munka és jövőbeli tervek nélkül, a szüleid házában lakva a legnagyobb gondod a pártalálás, akkor nagyon rosszul fogod végezni, főleg párral!
nov. 10. 19:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!