Tényleg igazuk van? Lemaradi vagyok?
20 éves vagyok.
Még nincs kapcsolatom, minden próbálkozásom kudarcba fulladt eddig.. csalódtam mindig.
Pedig nagyon szeretnék kapcsolatot,
A szüleim erre 1 nagy lapáttal rátesznek, állandóan nyaggatnak miért nem keresek magamhoz valót, nézzem meg más korombeli már megtalálta xy, xy, xy már a gyerekét várja, stabil kapcsolatban összeköltöztek..
Ez nekem annyira szarul esik pedig tudják énis szeretném mind ezt de nem találom meg az igazim :(
Úgy érzem ezáltal én nem kellek senkinek
N
Olvasom 22-23 éves emberek írásait, megtaláltam a “párom”, aztán “ szétmentünk” mi az hogy szétmentünk, a nadrág megy szét ha bableves után szellentesz! Szétmentünk aztán összementünk.
Mennyi proli, eszement élet
20.
Honnan veszed hogy pénz, cél nélkül?
Ebből a pár sorból most mit sikerült leszűrni rólam a koromon kívül?
Kérdező, nagyon meg lennék lepődve, ha 20 éves ismerőseitek körében már az lenne a jellemző, hogy házasságban élnek, gyerekük van.
Ma már jó, ha az első gyerek az anya 30 éves kora alatt megszületik.
Vagy mondhatnám egy volt kolléganőm esetét: 18 éves korában lett párkapcsolata, amiben 10 évig volt benne. Azon ment tönkre, hogy a férfi nem akart elköteleződni, gyereket vállalni. És 28 évesen ugyanott tartott, mint te: párja nem volt, gyereke nem volt, pedig mindkettőt nagyon akarta. Aztán szerencsére lett párja, össze is házasodtak, és remélhetőleg gyerekük is lesz. De amit eredetileg akart, hogy fiatal anyuka lehessen, az elúszott neki - és pont azért, mert párkapcsolatban volt, csak olyanban, ami zsákutcának bizonyult.
Egyszóval sokan nálad 8-10 évvel későbbi életkorban is csak keresik végleges párjukat. Biztos vagyok benne, hogy ha nem vagy csúnya és nem vagy zárkózott, akkor neked is lesz párod.
28 as, majd meglátjuk miért válik zsákutcává ez az új 2 ik kapcsolata a kolléganődnek, amiben immár gyerek is lesz!
Csak abból a boldogságból már nehezebb lesz kimaszni….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!