Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg igazuk van? Lemaradi...

Tényleg igazuk van? Lemaradi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

Még nincs kapcsolatom, minden próbálkozásom kudarcba fulladt eddig.. csalódtam mindig.

Pedig nagyon szeretnék kapcsolatot,

A szüleim erre 1 nagy lapáttal rátesznek, állandóan nyaggatnak miért nem keresek magamhoz valót, nézzem meg más korombeli már megtalálta xy, xy, xy már a gyerekét várja, stabil kapcsolatban összeköltöztek..

Ez nekem annyira szarul esik pedig tudják énis szeretném mind ezt de nem találom meg az igazim :(

Úgy érzem ezáltal én nem kellek senkinek

N

nov. 10. 15:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
5%

Olvasom 22-23 éves emberek írásait, megtaláltam a “párom”, aztán “ szétmentünk” mi az hogy szétmentünk, a nadrág megy szét ha bableves után szellentesz! Szétmentünk aztán összementünk.

Mennyi proli, eszement élet

nov. 10. 19:58
 22/33 A kérdező kommentje:

20.

Honnan veszed hogy pénz, cél nélkül?

Ebből a pár sorból most mit sikerült leszűrni rólam a koromon kívül?

nov. 10. 20:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 25 évesen lett először párkapcsolatom. Az másfél évig tartott, aztán 29 évesen ismertem meg a páromat, akivel 3 és fél éve vagyunk együtt. Nyugi, semmiről nem vagy lemaradva. Megértem, hogy így érzel, mert én is hasonlóképpen éltem meg a dolgot, annak ellenére, hogy engem nem cseszegettek emiatt a szüleim. Viszont csak azért nem akartam összejönni akárkivel, hogy elmondhassam, van valakim. Annak semmi értelme.
nov. 10. 20:54
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Majd te akkor mégy férjhez, amikor bezzegkék már elvált asszonyok lesznek akár egy, két gyerekkel. És? Nem maradtál le semmiről.
nov. 10. 21:19
 25/33 anonim ***** válasza:
71%
lehet veled ismerkedni?
nov. 10. 21:29
 26/33 anonim ***** válasza:
26 évesen ismertem Meg férjem ,nem késtél le semmiröl.
nov. 11. 06:28
 27/33 anonim ***** válasza:
11%
Jól van, hagyjátok már abba a sok süket választ, “ nem késtél le semmiről én is 22 évesen ismertem meg életem párját” szánalom
nov. 11. 06:39
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon meg lennék lepődve, ha 20 éves ismerőseitek körében már az lenne a jellemző, hogy házasságban élnek, gyerekük van.

Ma már jó, ha az első gyerek az anya 30 éves kora alatt megszületik.

Vagy mondhatnám egy volt kolléganőm esetét: 18 éves korában lett párkapcsolata, amiben 10 évig volt benne. Azon ment tönkre, hogy a férfi nem akart elköteleződni, gyereket vállalni. És 28 évesen ugyanott tartott, mint te: párja nem volt, gyereke nem volt, pedig mindkettőt nagyon akarta. Aztán szerencsére lett párja, össze is házasodtak, és remélhetőleg gyerekük is lesz. De amit eredetileg akart, hogy fiatal anyuka lehessen, az elúszott neki - és pont azért, mert párkapcsolatban volt, csak olyanban, ami zsákutcának bizonyult.

Egyszóval sokan nálad 8-10 évvel későbbi életkorban is csak keresik végleges párjukat. Biztos vagyok benne, hogy ha nem vagy csúnya és nem vagy zárkózott, akkor neked is lesz párod.

nov. 11. 12:30
 29/33 anonim ***** válasza:

28 as, majd meglátjuk miért válik zsákutcává ez az új 2 ik kapcsolata a kolléganődnek, amiben immár gyerek is lesz!

Csak abból a boldogságból már nehezebb lesz kimaszni….

nov. 11. 15:28
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
A végleges párjukat…. Atyaúristen 29 es, ma már nem olyan világot élünk, hogy az ember a végleges kapcsolatát keresse, a mai világ a netes ismerkedés üres szexkapcsolatok céljából, a világ morálisan el van züllve, ma már ciki szerelmes lenni meg ragaszkodni valakihez, elmebajnak minősül, az a normális, ha pergeted az ujjaid körül a tucatnyi ingyen lyukat
nov. 11. 15:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!