Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolhat rólam a családom...

Mit gondolhat rólam a családom? 29/F

Figyelt kérdés
A családban akik 30 évesek, mindnek van már családja, most az asztalnál a 17-18 évesekről beszélnek, mármint akik a családban vannak, és ők milyen problémákkal küzdenek, szerelem és ehhez hasonlók, én meg csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt

nov. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
40# Egy éjszaka?
nov. 5. 00:07
 42/47 anonim ***** válasza:
49%

41 vagyok Bocsánat, viccnek szántam.

Nem kellene a nőket darabszámra dugni, mert ennek kiégés lesz a vége, ha ugyan nem az máris. Másrészt felmerült bennem, hogy milyen nők lehettek, és kinek, mit akarsz azzal bizonyítani, hogy csaknem két tucat nőt sikerült egy fordulóra megszerezni?

nov. 5. 00:22
 43/47 A kérdező kommentje:
25 éves koromig szűz voltam, és nagyon fáj hogy nem éltem
nov. 5. 00:44
 44/47 anonim ***** válasza:
49%
Amit mulasztottál, azt már bepótoltad. Ideje lenne megkomolyodni. Gondold át, hogy mit akarsz tulajdonképpen.
nov. 5. 01:25
 45/47 anonim ***** válasza:
52%
Na, kérdező, pont az ilyentől óvnám a gyerekem. 25 éves korodig szűz voltál, aztán meg négy év alatt bezsákoltál 19-et. Ez az, ami abszolút érzelmi éretlenség, és semmi értelme. Vagy nem tudom, én sem 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de inkább feküdtem le egy fix barátnővel naponta, minthogy váltogassam az embereket. 4 év alatt 19, ember, érzelmileg gyakorlatilag fel sem dolgoztad, fel sem akartad dolgozni, hogy ők emberek, megismerkedés, milyen szerepe van az életedben stb. Tartom magam az állásponthoz, hogy ezzel a felfogással te még vicces nagybácsi sem leszel, csak családtag, akit nem szívesen hívnak meg sehova.
nov. 5. 01:50
 46/47 anonim ***** válasza:
38%

30-as, ez nettó bromság, már bocs.

"Jó, ha van család" - nekem pl marhára nincs türelmem a gyerekekhez, sem kedvem évekre feladni az életet - és elég sokan vagyunj így - csak éppen mi SOHASEM szólunk be burkoltan sem azoknak, akik 25-29 évesen már szülők.

Érdekes, fordítva mindig megtalál valami bunkó, hogy "de a család, a gyerek az jó, mikor lesz? Kifutsz az időből, nem tudod, miről maradsz le stb".

Őszintén: miért kell ezt, és miért nem lehet elfogadni hgoy valaki sohasem akar gyereket? Miért kell beszólogatni, célozgatni?

nov. 5. 08:23
 47/47 anonim ***** válasza:
42%
#46 Ha valóban sohasem akarnál gyereket, és ebben tuti biztos lennél, akkor nem sértődnél ennyire meg, ahányszor valaki felveti a lehetőségét annak, hogy elszalasztasz valamit, amit fontosnak tartasz valahol mélyen belül. Márpedig azokat lehet így felidegesíteni, akikben alapból ott van a frusztráció, csak maguknak sem merik bevallani.
nov. 5. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!