Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolhat rólam a családom...

Mit gondolhat rólam a családom? 29/F

Figyelt kérdés
A családban akik 30 évesek, mindnek van már családja, most az asztalnál a 17-18 évesekről beszélnek, mármint akik a családban vannak, és ők milyen problémákkal küzdenek, szerelem és ehhez hasonlók, én meg csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt

nov. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom tudják, hogy összevissza szexel mindenféle csajszikkal..
nov. 3. 23:07
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

"Kedves Nagyi és a többiek! Én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni.

További jó étvágyat!"

nov. 4. 00:13
 23/47 anonim ***** válasza:
82%
Elméletben jól hangzik az életfelfogásod, Kérdező, a gond csak az, hogy a nagyon ritka kivételt leszámítva az ilyen felfogású emberek többsége egyszer eljut oda, hogy alaposan megbánja. Akár 40-50 évesen, amikor néz mindenki mást a szép nagy családjával, akár 60-70 évesen, amikor rájön, hogy full egyedül él. Mert akikkel most bulizol, nyugodj meg, nem lesznek halálodig melletted. És a családod ezt valószínűleg tudja, vagy legalábbis feltételezi, és ettől akarnak megóvni. Nálunk is van a családban, aki huszonévesen meg még harmincas éveiben is úgy volt vele, hogy modern világ, élvezi az életet. Aztán talált is magának az 50-et közelítve egy normális pasit, akivel tud utazgatni, de azért elmorzsol pár könnycseppet, ahányszor kisgyerekes vagy már felnőtt gyerekes rokonnal találkozik. Lehet, hogy neked erre abszolút nincs igényed. De 29 évesen azért picit gáz csak arra gondolni, hogy mit/kit csinálok jövő szombaton, néha le kellene ülni (nem csak családi, hanem pl. karrier szempontból is) elgondolkodni azon, hogy "milyen életet szeretnék 5 év múlva?" "milyen életet szeretnék 10 év múlva?" és másnap elkezdeni úgy élni, hogy ezeknek legyen valamennyi esélye megvalósulni.
nov. 4. 03:36
 24/47 anonim ***** válasza:
80%

Én 60 évesen vágynék a családra legkevésbé.

Aki nem akar kötöttségekben élni fiatalon, ez csak az idővel egyre rosszabb lesz, nem tudunk elviselni mást magunk körül.

Nekem se volt soha, és már nem is szeretnék, csak én már idősebb vagyok, mint a kérdező, és nem érdekel mások mit gondolnak.

A testvérem is hasonló, így mi együtt élünk, de az teljesen más, mint egy párkapcsolat, annyira közel nem akarok senkihez lenni, gyereket meg pláne nem bírnék elviselni vagy még akkor se ha öreg lennék és pofavizitre jönnének hozzám.

Terhes lenne, nem vágyok ilyesmire.

És nem fogok olyan életet magamra erőltetni, ami nem én vagyok!

36/f

nov. 4. 06:00
 25/47 anonim ***** válasza:
86%
#24 Én nem is mondtam, hogy a kérdező ne lehetne a kevés kivétel egyike. De azért a te mondanivalódból is süt az, hogy fiatalon nem sikerült, most meg már egyre képtelenebb vagy a kompromisszumra, ez természetes, ezért nehezebb idősebb fejjel a párkeresés, ezért maradnak egyedül sokan, mert elvannak, mint a befőtt. De a 20 éve polcon hagyott befőtt is picit azért már rohad. Köszönj vissza 30 év múlva, hogy hogyan tetszik az életed, amit mostanra megcsináltál magadnak. :)
nov. 4. 06:06
 26/47 anonim ***** válasza:
33%

Elég jól viselem az állandóságot.

100 évig is tudnék így élni.

Inkább a fizikális öregedéstől félek.

Azért nem fogok gyereket csinálni viszont, hogy mikor már olyan öreg leszek, hogy nem tudom magamat ellátni elvegyem egy másik ember fiatalságát, vagy azzal fárasszam mi van velem!

Akkor majd találok hasonló öregeket, vagy neten beszélgetek emberekkel.

A legtöbben ezért élnek családban, mert hát nem érdekli őket a világon semmi, így már 30 évesen úgy élnek, mint egy nyugdíjas, és a gyerek körül forog az életük.

Hát, én meg, amíg a testem bírja úgy akarok élni, hogy jól érezzem magam.

nov. 4. 06:26
 27/47 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ha neked ennyi az elképzelésed arról, hogy mit jelent a gyermekvállalás, akkor jobb is, hogy nincs.
nov. 4. 06:29
 28/47 anonim ***** válasza:
81%

"A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"

Tudod, mindennek megvan a maga ideje. Te ebből már -finoman fogalmazva- kinőttél. Ha mégis ezt folytatod, sokkal fiatalabbak között fogsz -egyedül- bulizni, a lányok pedig nem veled fognak szexelni, hanem a saját korosztályukkal. Biztos lehetsz benne, hogy nem sokáig fogod jól érezni magad a társaságukban. Van ilyen a családunkban: időnként azon depizik, hogy a haverjainak mekkora gyerekei vannak, neki meg senki...De jót röhögött rajtuk, amikor nem értek rá vele csavarogni, mert ugye a család az első.

nov. 4. 09:25
 29/47 anonim ***** válasza:

De őszintén, miért kellene kötelezően párkapcsolatodnak lennie, ha te nem akarsz? Nem kell, éld az életedet, ahogy szeretnéd, ne azon kattogj, hogy a harmadik ágú nagybácsi, akit évente 4x látsz max. mit gondol.

Engem a gyerektémával cs.sztettek egy időben, mi az, hogy már 34 vagyok, de nincs? Mert nem akarok gyereket soha, váltsunk témát, pont.

nov. 4. 10:03
 30/47 anonim ***** válasza:
68%

A rokonságot meg a baráti társaságot átgondolva, nekem az a tapasztalom, hogy 30 éves korra már jó ha van komoly párkapcsolat meg gyerek is.

Én már 25 éves koromra meguntam a bulizást meg a kocsmázást, 26 évesen házasodtam, 30 előtt jött a gyerek. Nem tudnám elképzelni az életemet gyerek nélkül, mert rettentően unatkoznék, és nagyon sok örömömet lelem a gyereknevelésben.

Nem kell mindenkinek olyannak lenni mint én, ha valaki nem akar gyereket, akkor ne legyen neki, engem aztán nem érdekel. Csak nekem az a tapasztalatom, hogy jó ha van család.

nov. 4. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!