Mit gondolhat rólam a családom? 29/F
"Kedves Nagyi és a többiek! Én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni.
További jó étvágyat!"
Én 60 évesen vágynék a családra legkevésbé.
Aki nem akar kötöttségekben élni fiatalon, ez csak az idővel egyre rosszabb lesz, nem tudunk elviselni mást magunk körül.
Nekem se volt soha, és már nem is szeretnék, csak én már idősebb vagyok, mint a kérdező, és nem érdekel mások mit gondolnak.
A testvérem is hasonló, így mi együtt élünk, de az teljesen más, mint egy párkapcsolat, annyira közel nem akarok senkihez lenni, gyereket meg pláne nem bírnék elviselni vagy még akkor se ha öreg lennék és pofavizitre jönnének hozzám.
Terhes lenne, nem vágyok ilyesmire.
És nem fogok olyan életet magamra erőltetni, ami nem én vagyok!
36/f
Elég jól viselem az állandóságot.
100 évig is tudnék így élni.
Inkább a fizikális öregedéstől félek.
Azért nem fogok gyereket csinálni viszont, hogy mikor már olyan öreg leszek, hogy nem tudom magamat ellátni elvegyem egy másik ember fiatalságát, vagy azzal fárasszam mi van velem!
Akkor majd találok hasonló öregeket, vagy neten beszélgetek emberekkel.
A legtöbben ezért élnek családban, mert hát nem érdekli őket a világon semmi, így már 30 évesen úgy élnek, mint egy nyugdíjas, és a gyerek körül forog az életük.
Hát, én meg, amíg a testem bírja úgy akarok élni, hogy jól érezzem magam.
"A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"
Tudod, mindennek megvan a maga ideje. Te ebből már -finoman fogalmazva- kinőttél. Ha mégis ezt folytatod, sokkal fiatalabbak között fogsz -egyedül- bulizni, a lányok pedig nem veled fognak szexelni, hanem a saját korosztályukkal. Biztos lehetsz benne, hogy nem sokáig fogod jól érezni magad a társaságukban. Van ilyen a családunkban: időnként azon depizik, hogy a haverjainak mekkora gyerekei vannak, neki meg senki...De jót röhögött rajtuk, amikor nem értek rá vele csavarogni, mert ugye a család az első.
De őszintén, miért kellene kötelezően párkapcsolatodnak lennie, ha te nem akarsz? Nem kell, éld az életedet, ahogy szeretnéd, ne azon kattogj, hogy a harmadik ágú nagybácsi, akit évente 4x látsz max. mit gondol.
Engem a gyerektémával cs.sztettek egy időben, mi az, hogy már 34 vagyok, de nincs? Mert nem akarok gyereket soha, váltsunk témát, pont.
A rokonságot meg a baráti társaságot átgondolva, nekem az a tapasztalom, hogy 30 éves korra már jó ha van komoly párkapcsolat meg gyerek is.
Én már 25 éves koromra meguntam a bulizást meg a kocsmázást, 26 évesen házasodtam, 30 előtt jött a gyerek. Nem tudnám elképzelni az életemet gyerek nélkül, mert rettentően unatkoznék, és nagyon sok örömömet lelem a gyereknevelésben.
Nem kell mindenkinek olyannak lenni mint én, ha valaki nem akar gyereket, akkor ne legyen neki, engem aztán nem érdekel. Csak nekem az a tapasztalatom, hogy jó ha van család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!