Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolhat rólam a családom...

Mit gondolhat rólam a családom? 29/F

Figyelt kérdés
A családban akik 30 évesek, mindnek van már családja, most az asztalnál a 17-18 évesekről beszélnek, mármint akik a családban vannak, és ők milyen problémákkal küzdenek, szerelem és ehhez hasonlók, én meg csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt

nov. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%

"csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt"

Ez nem úgy néz ki, mintha teljesen elégedett lennél...Ami ez után jött az engem meglepett:

"A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"

Akkor most mi a gond?

nov. 3. 21:00
 12/47 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy az emberek többsége nem jól gondolkodik
nov. 3. 21:05
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon utálom az ilyen családi vacsorákat és az ilyen asztalnál való kitárgyalásokat! Szegény 17-18 éves gyerekeik! Ott ülnek az asztalnál, és hallgatják, ahogy a szüleik csámcsognak az ő problémáikon és a szerelmi ügyeiken...???

Szerintem ne érdekeljen, hogy mit gondolnak rólad. Akár családtagok, akár nem, semmi közük ahhoz, hogy te hogyan élsz. Csak és kizárólag a magad elvárásainak akarj megfelelni, ne másoknak.

Nálunk anyámék unokákat akartak volna, a nagynénémék is szinte hetente kérdezősködtek, hogy a barátnőm mikor lesz már terhes, meg mikor házasodunk már össze (alig egy éve voltunk együtt, azóta szét is mentünk). Az összes nagybátyám meg azon erőlködött, hogy nehogy elkapkodjuk, először egzisztencia meg lakás stb.

Ha azon agyaltam volna, hogy megfeleljek az elvárásaiknak, pont bele is őrültem volna. Téged se érdekeljen mások véleménye! Te életed, semmi közük hozzá.

nov. 3. 21:07
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
#12 Nem az van, hogy az emberek többsége nem "jól" gondolkodik, hanem az, hogy nem úgy gondolkodnak, ahogy te. Amivel semmi gond. De azért ne haragudj, ha az én testvérem 29 évesen azon a szinten lenne, mint te, akkor tuti nem adnám oda egy órára sem a saját gyerekemet. Nem leszel te így jófej nagybácsi, max az a nagybácsi, akikről a sztorikat mesélik, hogy miért nem hívják meg a családi összejövetelekre. Jogosan. Ha neked annyi az életcélod, hogy kötetlenül szexeljél meg bulizzál, akkor a családod helyett szocializálódj a hozzád hasonló nagy gyerekekkel, és sz*rjatok le közösen mindenkit, aki szánalmasnak tart titeket, amíg ki nem égtek.
nov. 3. 21:13
 15/47 A kérdező kommentje:
#14 Szerintem 30 évesen még nagyon korai gyereket vállalni, élni kell
nov. 3. 21:32
 16/47 anonim ***** válasza:
95%

#4 Valóban, efelett elsiklottam. Mondjuk azóta kiderült, hogy ő nem is akar komoly párkapcsolatot, csak szexelgetni meg bulikázni.

Kérdező, nagyfiú vagy már, akkor nyugodtan közölheted a többiekkel, hogy ez a te életed, neked így ez megfelel, úgyhogy ne piszkáljanak.

nov. 3. 21:35
 17/47 anonim ***** válasza:
92%

"én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"

Ja, hogy éretlen kisfiú vagy 29 éves létedre? Hát, ez így tényleg gáz... Akkor van témája a rokonsagnak...

Ha 30 évesen még túl korai a gyerekvállalás, akkor szerinted mondjuk 50 évesen kinek fogsz kelleni a még szülőképes nők közül? Nem a 15-20 évvel idősebbek fogják érdekelni őket, ha gyereket akarnak, hanem a fiatalabbak, akiknél még kisebb eséllyel lesznek termékenységi gondok legalább a férfi részéről...

nov. 3. 22:08
 18/47 anonim ***** válasza:
89%

"az emberek többsége nem jól gondolkodik"

Vagy te mész szembe a forgalommal...

nov. 3. 22:09
 19/47 anonim válasza:
89%
#9 te tipikusan az a hülye szülő lennél aki a saját akaratát a gyerekre aggatja :D Mit kell fikázni hogy ő neki ilyen az élete? Foglalkozz a saját életeddel, ha meg véletlen gyereked lenne rohadtul hagyjad hadd legyen szabad akarata, hacsak nem akarsz egy idióta szülő lenni aki azt hiszi ő jobban tudja másnak mi a jó...
nov. 3. 22:44
 20/47 anonim válasza:
48%
Hogy meleg vagy.
nov. 3. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!