Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolhat rólam a családom...

Mit gondolhat rólam a családom? 29/F

Figyelt kérdés
A családban akik 30 évesek, mindnek van már családja, most az asztalnál a 17-18 évesekről beszélnek, mármint akik a családban vannak, és ők milyen problémákkal küzdenek, szerelem és ehhez hasonlók, én meg csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt

nov. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
91%
Te leszel az ügyeletes agglegény. Minden családba kell egy jófej, nagybácsi, aki a gyerekek hülyeségeit segít elrendezni.
nov. 3. 18:46
 2/47 anonim ***** válasza:
94%

Ne foglalkozz velük! Ne hagyd, hogy attól függjön a boldogságod, hogy mások mit gondolnak! Döntsd el, hogy márpedig boldog leszel akár egyedül vagy, akár találsz valakit! :)

Nézz körül! Mások boldogsága se ettől függ! Hányan szenvednek házasságban is, párkapcsolatban is - és hányan élnek vidáman úgy, hogy szabadok, mint te! :)

nov. 3. 18:46
 3/47 anonim ***** válasza:
27%
Nekem is 18 évesen lett az első komoly párkapcsolatom, szóval semmiről nem vagy lemaradva. 37/N
nov. 3. 18:54
 4/47 anonim ***** válasza:
98%

"Nekem is 18 évesen lett az első komoly párkapcsolatom, szóval semmiről nem vagy lemaradva."

Ő már 29 éves...

De tényleg nem lóverseny az ilyesmi, kérdező! Ne a mennyiségre meg a gyorsaságra gyúrjál, hanem a minőségre!

nov. 3. 19:11
 5/47 anonim ***** válasza:
64%

Téged már leírtak: "Ha eddig nem jött össze, már nem is fog."

Esélyes, hogy igazuk is van.

Ha sosem akartál családot, akkor élhetsz boldog szingli életet.

Ha szerettél volna családot, akkor élhetsz boldogtalan magányos életet.

Ez a "29 évesen nem volt még komoly kapcsolatom" helyzet elgondolkodtatja a nőket, hogy mi lehet veled a hiba, hogy még nem volt.

nov. 3. 20:00
 6/47 anonim ***** válasza:
0%
#1 Persze, már ameddig ki nem derül, hogy az "ügyeletes nagybácsinak" azért nincsen saját családja, mert olyan ember, akit a szülő nem is akar a gyereke közelébe engedni, nem véletlenül. Érdekes, nekem is volt mókás nagybátyám, aki tanított a hülyeségre, de neki volt saját felesége, és saját gyerekei, akiket viszont normális apaként nevelte. Meg a nagynéném is nekem nagynéném volt, a saját gyerekeinek az anyja.
nov. 3. 20:04
 7/47 anonim ***** válasza:
25%

Kezdj el foglalkozni az unokaöcséiddel/unokahúgaiddal, vigyázz rájuk, ismerd meg őket, vidd el őket ide-oda:

- te is felnőttebb, magabiztosabb leszel ha egy gyerekre vigyázol (plána ha egyedül)

- gyerekkel elég jól lehet ismerkedni, pláne, hogy nem is a tied, csak jófej nagybácsi vagy. A nőknek eléggé bejön ez.

nov. 3. 20:06
 8/47 A kérdező kommentje:
A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni
nov. 3. 20:08
 9/47 anonim ***** válasza:
66%

"A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"

29 évesen? Akkor az ciki szerintem. Ha az én gyerekem lennél, akkor elszomorodnék, hogy mit rontottam el, hogy itt tart a gyerekem ilyen idős korban.

De ha te ezt szeretnéd csinálni, akkor hajrá, légy boldog így.

nov. 3. 20:19
 10/47 anonim ***** válasza:
97%

"A nők nem érdekel, hogy mit gondolnak, én bulizni szeretek, és kötetlenül szexelni"

Akkor gond egy szál se.

Tedd azt.

nov. 3. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!