Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolhat rólam a családom...

Mit gondolhat rólam a családom? 29/F

Figyelt kérdés
A családban akik 30 évesek, mindnek van már családja, most az asztalnál a 17-18 évesekről beszélnek, mármint akik a családban vannak, és ők milyen problémákkal küzdenek, szerelem és ehhez hasonlók, én meg csak csendben ülök közöttük, mert nekem komoly kapcsolatom nem igazán volt

nov. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
56%

"A legtöbben ezért élnek családban, mert hát nem érdekli őket a világon semmi, így már 30 évesen úgy élnek, mint egy nyugdíjas, és a gyerek körül forog az életük."

:D Te ezt így gondolod? Te sem szoktál beszélni családos emberekkel a korosztályodban, igaz?

nov. 4. 10:17
 32/47 A kérdező kommentje:
29 évesen még hamvas vagyok
nov. 4. 10:51
 33/47 anonim ***** válasza:
32# Hozzám képest (76) biztos, de a többi bulizóshoz képest is?
nov. 4. 11:02
 34/47 anonim ***** válasza:

Azt gondolják hogy legalább nem vesznek palira a nők.

+ több a szabadidőd hidd el.

nov. 4. 11:30
 35/47 A kérdező kommentje:
Miért a legtöbb palit palira veszik?
nov. 4. 11:57
 36/47 anonim ***** válasza:
38%
#35 Csak azt, aki hagyja. Akinek volt gyerekszobája, és nem csak melegedéssel töltötte a középiskolában a tini éveit, az általában már 20 éves korára többet tud a világról, mint amennyit te 29 évesen, és legkésőbb 25 éves korára kinő abból a baromságból, hogy ő csak bulizni meg kefélni akar. Ha te még 29 évesen is csak kefélni akarsz bárkivel, az annyit jelent, hogy sajnos nem keféltél annyit eddig, mint amennyit általában szokás lenne. Csak az a kérdés, hogy ha eddig sem keféltél annyit, mint az átlag, akkor miért hiszed azt, hogy ezután többet fogsz? :D Nem fogsz. :D
nov. 4. 12:09
 37/47 anonim ***** válasza:
56%
#30 Én is kb. 25 éves korom előtt kinőttem abból, amiben a kérdező van. Csak én nem házasodtam, és nem lett gyerekem. Bánom is, és remélem, nem marad így. De az tény, hogy aki az én korosztályomban nem házas, az ugyanúgy nem véletlenül maradt egyedül, mint ahogy én. És az ilyen kapcsolódásban sem segít az, ha az embernek már bejáratott ritmusa van, és nem szereti a kompromisszumot. Te csináltad jól.
nov. 4. 12:12
 38/47 anonim ***** válasza:
51%
#6 te miről zagyválsz? Ha valakinek nincs családja az maga az ördög és nem lehet a gyerekek közelébe engedni?
nov. 4. 20:07
 39/47 anonim ***** válasza:
56%
#38 Hát, akinek az a "vicces nagybácsis" sztorija, hogy éppen hogy rúgott be és milyen nőt próbált meg felszedni, mert bevallása szerint ekörül forog az élete, azt inkább nem.
nov. 4. 21:40
 40/47 A kérdező kommentje:
#36 19 nővel szexeltem
nov. 4. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!