Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire gondolhat eközben egy apa?

Mire gondolhat eközben egy apa?

Figyelt kérdés

Tegyük fel együtt néz egy gyermek tévét az édesapával, aki sosem mondta ki hogy szereti őt, érzelmileg távol állnak egymástól, keveset is beszélnek.

Szóval tévéznek, és jön egy olyan jelenet ahol egy apa a fiával beszél, és elmondja neki hogy mennyire szereti, büszke rá, hogy mennyire fontos neki stb, szóval olyanokat amik a filmet néző családnál nem jellemzőek.

Szerintetek az apában milyen gondolatok vannak amikor ezt látja? Azt gondolhatja hogy hülyeség az egész, és a való életben nem ilyen az apa-fiú kapcsolat?

2020. dec. 11. 21:16
 1/9 anonim válasza:
94%

Érdekelne a válasz!

17 éves vagyok fiú

Ez a jelenet többször is le játszódott már!

Apámmal sohasem voltunk szoros kapcsolatban még nem is beszéltünk soha nyíltan!

2020. dec. 11. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi. Nem hatja meg.
2020. dec. 11. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi, hogy ez egy nyálas film.
2020. dec. 11. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Zavarba jönne, ideges lenne, mérges lenne hirtelen.

Mondjuk azt elképzelni sem tudom, miért esik nehezére egy apának kimondania a gyereke számára, hogy szereti őt, fontos neki. Borzasztó, milyen légkörben nőnek fel egyes gyerekek.

2020. dec. 11. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ez engem is érdekelne. Soha életemben nem hallottam apám szájából ilyesmit. Ölelést is utoljára kicsi gyerekként kaptam.
2020. dec. 11. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
A férfiak zöme ilyen. Az ilyenfajta szeretet nyilvánítás számukra férfiatlan.
2020. dec. 11. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Én azt vettem észre ha akarsz valamit egy férfitól egyenesen és nyíltan kell kommunikálnod mert máshogy nem megy. Valahogy ezek az apró utalások nem mennek át.
2020. dec. 11. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Igen.
2020. dec. 11. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. ugyanaz mintha focimeccset nézne :D

Nem fogja magára vetíteni a jelenetet.

2020. dec. 12. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!