Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valyon mit gondolhat anyukám?

Valyon mit gondolhat anyukám?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátommal, 17 éves vagyok. 15 évesen elvesztettem a szüzességem egy olyan fiúval aki nem érdemelte meg. Ezt anyukám megtudta, és nagyot csalódott bennem nehéz időszak volt ez az egész családnak. Anyukám elég nehéz személyiség, ha egyszer a fejébe vesz valamit nem nagyon változtat, másokra ritkán hallgat. Ráadásul a felfogása is elég régimódi, mert idősebb mint a kortársaim szülei általában. A barátommal alig merném felvetni a lehetőségét hogy együtt aludjunk, mert nem engedi meg. Viszont egyedül hagy minket órákra a lakásban... Valyon mit gondolhat?! Hogy ha le akarunk feküdni egymással azt csak éjszaka tehetjük meg? Én csak szeretnék mellette aludni érezni az illatát mert az annyira jó érzés. Szerintetek mit kéne tennem hogy valahogy beszélhessek vele erről? Az előző incidens óta ez eléggé tabu téma

2014. máj. 2. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenesen kéne beszélnetek róla.

Utalhatsz rá, hogy belátod, akkor hibáztál, de mostmár idősebb vagy, és úgy érzitek, itt az ideje együtt aludni. Megengedné-e, hogy nálatok aludjon a barátod egy este?

Gondolom már ismerik a szüleid, ha nem, akkor előbb mindenképp össze kéne barátkoztatni őket.

2014. máj. 2. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Már ismerik és nagyon szeretik. Felvetettem hogy elmenjünk valahova kettesben két napra. Erre kérdezték és éjjel mit csináltok a szállodában? Nagyon kínos volt, mondták utána hogy nem lehettek együtt éjszaka. Azóta nem próbálkoztam
2014. máj. 2. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ideje lenne felvilágosítani a szüleidet, hogy nem csak éjjel lehet a "rossz" dolgokat elkövetni. Nálatok alvásnál az a helyzet, nem mindenki kedveli, ha idegen kóricál a lakásukban.

Amúgy úgy vélem, a te édesanyád is abba a csoportba tartozik, akik úgy gondolják, ha becsukom a szemem, nem lát engem senki.

2014. máj. 2. 16:28
 4/7 MrPifta ***** válasza:
78%
azt hogy még írni se tudsz. Vajon.
2014. máj. 2. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves MrPifta! Igazad van, tényleg vajon, csak folyton elfelejtem ;) de amúgy nem kötelező bunkónak lenni.

A másik két válaszolónak köszönöm

2014. máj. 2. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az olyan helyzetekben (mit csináltok éjszaka) kell megmondani nekik azt, hogy nem csak éjjel lehet szexelni.
2014. máj. 2. 17:14
 7/7 anonim válasza:

"Én csak szeretnék mellette aludni érezni az illatát mert az annyira jó érzés."

Ha ezt tényleg így gondolod, akkor szerintem fel vetheted anyukádnak, hogy akár be is nézhet bármikor. Így biztos könnyebben belemenne. De az a legfontosabb, hogy őszintén beszélj vele és bármit is mondd, hallgasd végig. Ezzel is bizonyíthatod, hogy már nem vagy gyerek és átlátod a hibáidat amiket nem fogsz többet elkövetni.

2014. máj. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!