Budapesten vagyok kollégista, egy neves gimnáziumba járok és majdnem kitűnő. Lassan 4 hónapja van barátom aki csak a 8 általánost végezte el, szeptembertől fogja elkezdeni az esti iskolát. Múlthéten bemutattam a szüleimnek de anya közölte, hogy ő ezt nem fogadja el, hozzám nem ilyen fiú illik, hanem egy normális jó tanuló, teljesen elzárkózott az egésztől és azóta nem szól hozzám. Apának nagyon szimpatikus vele nagyon jól kijöttek. Apához járok haza hétvégente. Hogy kedveltethetném meg anyuval? 17 éves vagyok egyébként
2014. ápr. 12. 14:19
1/6 anonim válasza:
hát ha anyukád nagyon elutasítja, sehogy, majd belátja, hogy nem a végzetségen múlik minden.. vagy sem..://
2014. ápr. 12. 14:34
2/6 anonim válasza:
Apukáddal próbálj meg közös programokat szervezni, ahol 4-esben vagytok. Hátha így anyukád is elfogadja. Előtte, azért próbálj meg beszélni vele, hogy te most ezt a fiút választottad, ha nem illik hozzád, úgy sem maradsz vele. Ha pedig igen, akkor neki tetszik vagy sem el kell fogadnia.
2014. ápr. 12. 14:45
3/6 anonim válasza:
Az idő majd megoldja ezt a gondot: pár év múlva te magad fogod a legjobban szégyellni az egyetemista barátaid előtt a pasidat, aki jóformán csak írni-olvasni tanult meg, semmihez nem tud hozzászólni, itt nemcsak az általatok tanultakra gondolok, de utazástól kezdve tényleg semmihez (minimálbéres munkával nyilván nem az élet császára a gyerek, márpedig ilyen tanult ember annál jobbat biztos nem kap) plusz rájössz majd, hogy lassan férjhez mennél, babát szülnél, addig ki fog eltartani, Mr. Nagyagy..?
2014. ápr. 12. 14:48
4/6 anonim válasza:
Elég nyersen fogalmazott a harmadik válaszoló,de igaza van.Az élet anyukádat fogja igazolni,és majd meglátod,hogy nem hiába zárkózott el ez elől a kapcsolat elől.Hiszen a kettőtök közti különbség idővel úgyis ki fog bukni.Nem fogsz tudni vele megjelenni egy társaságban,nem lesz közös témátok,mert műveltségben,intelligenciában messze alulmarad.Ha nem képzi magát tovább,nem lesz belőle életképes ember,akire építhetsz.
2014. ápr. 12. 18:41
5/6 anonim válasza:
Én meg egyáltalán nem értek egyet a 3. válaszolóval. Persze lehet benne igazság, de nem tudhatjuk, miért érettségizett le a fiú, ráadásul azt is láthatjuk, hogy esti iskolába akar járni, vagyis vannak tervei a jövőre nézve, képezni szeretné magát.
Egyébként én egyetemista vagyok, párom szakmunkásba járt (tudtommal azt is úgy jelölik, hogy "8 általános" +szakma, mivel nincs érettségije), de egyáltalán nem szégyellem őt a barátaim előtt, mert nagyon jól el tud velük beszélgetni. Ennyi erővel szégyellhetném azt is, hogyha mérnök lenne, mert mondjuk a pszichológiai témákhoz nem biztos, hogy hozzá tudna szólni.
2014. ápr. 12. 19:10
6/6 Nádszálkisasszony válasza:
Én sem értek egyet a 3. válaszolóval! Tovább fog tanulni estin. Apukám is így csinálta meg az érettségit és boldogan megél diplomás anyukám mellet.
Ha anyukád ilyen "csőlátésú" (már bocsánat) valószínű, hogy sehogy sem fogja megkedvelni! Ezzel a hozzáállásával csak azt fogja elérni, hogy eltávoldosz majd tőle. Remélem időben rájön! Nektek pedig sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!