Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert idegesit az anyukam? 15L

Miert idegesit az anyukam? 15L

Figyelt kérdés
Mar regota ez van, hogy szimplan a jelenlete idegesit es nem tudom miert. Ha bejon a szobamba mar robbannek. Vagy mindig az van, hogy ha kimegyek a konyhaba, vagy a furdoszobaba pont akkor jelenik meg ott o is. Mintha kovetne a lakasba, bar o azt mondja erre, hogy uldozesi maniam van na mindegy. Szoval kijon es megint iszonyat ideges leszek. Azt szeretem ha nincs mitthon. Nem tudok ra indokot, hogy iert. szerintetek miert van ez?!
2014. ápr. 11. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert 15 éves vagy és az is világfájdalom, ha nem úgy néznek rád, ahogy neked tetszik. Kicsit nézz már magadba.
2014. ápr. 11. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszodsz, ilyenkor előfordul hogy idegesítőnek találod a családtagok közelségét. Én is átéltem, még az is zavart ha bekopogott a szobám ajtaján hogy behozná a kimosott, összehajtogatott ruháimat. Remélem az én gyerekem nem lesz olyan kibírhatatlan kamasz mint én voltam azért. Előbb-utóbb kinövöd, addig is próbálj nyugodtabb maradni, anyukád biztos hogy nem direkt akar idegesíteni téged.
2014. ápr. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!