Idegesít, hogy anyukám mindig olyan sokat van a wc-n, de nem szólhatok neki, hogy siessen, mert kiakad. Hogyan beszélhetném ezt meg vele?
Tudom, röhejesnek hangzik az egész... de egy wc van a lakásban és amikor nagyon kell már, akkor nem olyan szórakoztató 20 perceket várakozni a wc előtt... vagy este, mikor kimerült vagyok és minden vágyam bedőlni az ágyba, de kell várnom még majdnem fél órát, mire anya kijön, hogy lefekvés előtt el tudjak menni...
Tudni kell anyáról, hogy elég stresszes, sok a munkaelyi stressz, itthon is alig van szabadideje a házimunkák miatt, apával sem a legjobb a viszonyuk... és ő mindig a wc-n gondolkodik el az életről... egyszer kerestem őt (valamit mondani akartam neki) és rám ordított, hogy "az embernek már a wc-n se lehet nyugta?". pff.. nem tudom, ez az egyetlen zárható helyiség a lakásban, szerintem itt tud kicsit elzárkózni a külvilágtól és kissé rendszerezni az agyában a dolgokat, de engem baromira tud idegesíteni, amikor már majd' összepisiltem magam, de nem szólhatok anyának, hogy siessen, mert kiakad...
Az én párom is sokáig ül a wn-n, csak ő játszik a telón, legalábbis ezt mondja.. de hát...
Hagyd anyudat nyugodtan wc-ni, tényleg ha stresszes, ott tud,, pihenni,,.
Van, hogy az embernek a sz@rás a nap legnyugodtabb pontja, kur.va dühítő tud lenni, ha még AZT IS ELVESZIK!:DD viccen kívül!
Viszont arra megkerhetnéd, hogy másutt elmélkedjen, a budi családi hely, nem csak neki van fenntartva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!