Anyukám összejött egy férfival és nagyon nem bírom (folyamatosan idegesít, beszól). Nem mondtam senkinek hogy nem bírom, mit csináljak? Ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 07:48
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg anyukáddal HIGGADTAN megbeszélni, nehogy úgy tűnjön, mintha féltékeny lennél.
Érdemesebb minél előbb megejteni ezt a beszélgetést.:)
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg mind a két félell le kell ülni egyszerre beszélni.
Fogj egy papírt és kezd össze szedni mi az ami bánt téged. A következö napokban, minden sérelmet írd le. Majd a hétvégén üljetek le együtt és olvasd fel ezeket nekik. Mond meg hogy téged komolyan zavarnak ezek a dolgok, és szeretnéd ha ez megváltozna.
Anyukád gondolom bírja ezt a férfit, így mindenképpen neked is arra kell törekedned, hogy kijöjjetek jól. Ha okos és értelmesek vagytok akkor megoldható minden probléma.
3/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem akarom elmondani senkinek mert anyukám boldog mellette, és ha ez az ára hogy újra boldognak lássam, akkor túlélem...de amúgy köszönöm
2013. febr. 7. 08:06
4/6 anonim válasza:
Azt simán mondhatod anyukádnak, hogy "anya, olyan rosszul esik amikor Pisti azt mondja hogy akármi, kérd mar meg kegyszives, hogy ne mondja"
5/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi :) csak ha megemlítem hogy valamit mond vagy valami már ideges lesz anyám.. :S
2013. febr. 7. 08:37
6/6 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy a csávónak szétvertem a fejét. Ugyanis küzdősportokban jártas vagyok. Te is tégy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!