Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka helyemre került nemrég egy srác összejött egy független kolléganömel és pár honapra rá ott hagyta érte a családját kisfiát. Ismerek olyat aki "szereti"a barátnöjét de folyamatosan csalja. Nem tudnak nemet mondani?
Az ahelyzet, hogy én ha bele gondolok, nem is ismerek olyan akát több gyerekes fiatalabb apukát is, aki sorozatosan ne csalogatná a feleségét. Van egy húgom, miatta ezt pontosan tudom, most pl. egész gyakran egy állítólag igen klassz 30 körüli srác látogatja meg éjszakánként, aztán kiderült, feleség + 2 kisgyerek, de eddig volt vagy 10 ilyen neki, és másokat is ismerek.
Tehát ebben nincs semmi különös, majdhogynem természetes.
Ettől még szeretheti a feleségét, az a helyzet, hogy a biológiai szükségletei fennállnak feleségtől függetlenül is, és nyilván a házasságtól nem lett vak azaz továbbra is izgatják a csinosabb nők.
Nincs ebben semi abnormális, mindig is így volt és lesz.
(olyat is ismerek, aki meg srácokhoz járkál a mit em sejtő feleség és kisgyerekek mellett, na ez se semmi :-D )
Én mondjuk abban látom a fő okot, hogy a nők nagyon könnyen odadobják magukat, nem kell értük még küzdeni se, persze, hogy a férfiak kihasználják az alkalmát.
Nagyon sok ócska nő van. Jó lenne, ha az "egyenjogúság" nem ebben nyilvánulna meg. Különben sem hiszem, hogy egy nőnek jó lehet az, ha kézről kézre adogatják, mint a rongyot. A rendes nők meg az ilyenek miatt nincsenek megbecsülve.
Aki azt írja, hogy "biológiai szükséglet", annak szólnék, hogy a férfi nem egy f-szvezérelt automata, legalábbis remélem, hogy ez ellen a kijelentés ellen sok férfi elkezdene tiltakozni.
28/n
7.i0-nek:ezzel a felfogással keresd fel minnél elöbb a területi nemibeteg gondozót,szükség lesz rájuk nemsokára.
A huginak meg kellene egy olyan nem érzelmileg elsivárosodott családtag,aki elmagyarázza neki,hogy a társas kapcsolat nem abból áll,hogy éjjelente néha megdugják,rajta még hátha lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!