Támogatjátok valamivel az embereket? Pl. Jótékonykodás, önkéntes munka, vagy bármilyen segítség az embereknek, a társadalomnak. Kort és nemet is írjatok, kérlek.
szoktam önkénteskedni, de inkább állatvédő egyesületeknél és sajnos elég ritkán, csak évente 3-4 alkalommal.
19L
így nem, hogy még enni sincs mit, de ha jól menne a sorom, nem lenne kérdés, mert nem érdekel a pénz, nem halmoznék fel többet belőle mint amennyire szükségem van.
F/25
embereknek soha!
állatoknak folyamatosan!:)
két gyerekkórházban vagyok önkéntes,mindkét helyre hetente egyszer járok.kézműves foglalkozásokat tartok és játszom a gyerekekkel
20/L
Néha, ösztöndíj érkezése után szoktam venni olyan kis cédulákat, amivel 200 Ft-tal támogatom ezt-azt.
Egyszer a saját ebédpénzemet, egy krisnásnak adtam, aki arra beszélt rá, hogy éhező gyerekeknek gyűjtenek. (Nem volt több 400Ft-nál, abból akartam aznap enni).
Ha majd lesz munkám, meg fizetésem, az adóm 1%-ával a beteg gyerekeket fogom segíteni.
A mostani tanévben vezették be, hogy az érettségihez kell 60 óra közmunka. Így, akik a mi korosztályunk, azoknak kötelező! Személyes megjegyzésem szerint remélem eltörlik, mire oda kerülünk. Egyébként nagyon sok mindent lehet.
Mi idősek otthonába szoktunk menni kapirgálni, kertészkedni.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!