Önkéntes munka külföldön?
Van ilyenre lehetőség, hogy önkéntesként dolgozzak külföldön?
Arra gondolok, hogy pl. jelentkezek x szervezetnél, és lényegében ingyen dolgozok, de ők fizetik nekem a kiutat, a lakhatást és az ezzel járó anyagi dolgokat.
Akár másik földrész is érdekelne.
Van ilyen, vagy ne is álmodozzak?
Persze, hogy van ilyenre lehetőség.
Nézz körül a [link] oldalon! :)
Köszönöm!
Ezeknek mik a feltételei?
Szóval egy szimpla, mezei ember lévén is van esélyem erre?
Angolul beszélek csak, nagy munkatapasztalatom nincs, így mekkora az esély, hogy egyáltalán kijutok valahova?
Én itt vettem részt:
pontosan, ahogy említetted: :) sok munka, rengeteg új tapasztalat, aztán munka megint, és végül eléred a projektet Afrikában, Indiában, ahol 6 hónapig alszol, eszel, túrázol, dolgozol, táncolsz, énekelsz, élsz együtt a helyiekkel.
Kitartás szükséges, de megéri!!! :)
az előző válaszra:
én is ott töltöttem 2 évet. tényleg kemény időszak volt, de egy percét sem bántam meg. Röviden: a program előtt hittem benne, hogy 'jaj mennyire fontos, h i-phone 4-ről 5-re cseréljem a mobilom, mert különben összedől a világ' (csak, hogy aktuálisat idézzek) :D
A program után visszanyertem a látásmódomat, és van időm a valódi életemre, és más emberekre koncentrálni.. csak ajánlani tudom! :)
magyarul találsz róluk: [link]
Persze nem a program változtatott meg. El kell fogadnod, hogy sokat dolgozol, de amit profitálsz, az nem anyagiakban mérhető majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!