Német juhász munka jellegű?
Figyelt kérdés
Német juhászból hol lehet munka jellegű,nem ez a elcsúfított lekerekített hátút,hanem rendes hátú,inkább munka jellegű kutyát kapni?2011. aug. 16. 09:54
1/13 anonim válasza:
Hát nem tudom de az inkább a rendőrségnél lesekejtezéskor lehet fajtatisztát de amúgy nekem is van rendes tözskönyv nélküli de szép fara van nem az a csapott hanem a munka fajta!
2/13 anonim válasza:
Ja de lehet találni tözskönyv nélkülibe!
3/13 walk w1th mee válasza:
pff,dolgoztatni egy kutyát?ne legyen neked semmien állatod...
5/13 anonim válasza:
Utolsó: Nem hallottál még munkakutyákról, munkaversenyekről, IPO, stb? Nem mosogatnia kell a kutyának, te, eszement!
6/13 anonim válasza:
Szerintem külföldön több sikerrel jársz, de végig kell nézni a kenneleket. [link]
7/13 anonim válasza:
Egyébként munkára nagyon jó a német juhász+malinois keverék!
8/13 anonim válasza:
Hát a fekete nj-nek nem csapott a segge és azt szokták vinni munkára
9/13 anonim válasza:
A munkavonalasok általában ordas, az ordas színváltozatai és a feketék.Igaz, némelyik munkás kutya már nagyon nem formázza a német juhászt. Nem a csapott hátra gondolok, hanem az egész kutya formájára.
10/13 anonim válasza:
hello!
mit te "elcsufitott lekerekitett hátu" németjuhászrol irtál,az küllem kutya,az kiállitásokra valo
ha munkavonalu kutyát keresel akkor nézd emg itt
én csak jokat tudok mondani rola
és szerintem(nem akarok megbántani senkit)de szerintem munkára németjuhász-belga juhász-dobermann a legjobb!!!!!!
ez a tapasztalatom
nekem volt dobim- németjuhászom is,most is az van,belga juhász az meg ugye nem is mondom,(örzö védöben szerintem jobak mint a német)de ez neveléstöl függ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!