Anyukam mindig "Kicsikem-nek" szolit! Nagyon idegesit! MIt tegyek?
Tudom,hogy csak azert mondja mert szeret de mondtam mar neki,hogy engem zavar,de azota is mondja!Nagyon idegesito tud lenni mikor a vendegloben tancolunk es O utanam kialt,hogy "Kicsikem,gyere csak!/Kicsike,gyere csak!"Tudom,hogy jo indulatbol csinalja,de akkor is....Es mar mondtam neki de ugyis mondja!!MIt tegyek?
Koszonom a NORMALIS valaszokat!Egy 14 eves lany!
értem én ... és mondhatnék bármit akkor érted majd meg ha neked is lesz gyermeked.
mondd el neki is őszintén újra és kérd meg hogy a neveden szólitson a barátaid elött .- gondolom otthon négyszemközt nem ciki-
akárhány éves vagy neki mindig a kicsije maradsz.
próbálj mégegyszer beszélni vele, de nem bosszantásból csinálja, neki ez csak úgy jön, hidd el.
26L
Őszintén kivánom neked, hogy ennél nagyobb gondod, soha ne legyen. Csak azért mondja, mert szeret, és örülj, mert másra tesznek a szülei, és már 12évesen a gyerek piál,iszik,és még kitudja mit csinál, abból kifolyólag, hogy a rossz szülők, azt sem tudják, mit csinál.a te anyukád szeret téged, és akárhogyis mindig te leszel az kicsikéje (:
szerencsére nekem is nagyon jó fejek a szüleim, és én is vagyok minden x) de nem bánom...amúgy meg én is viccesen becézem öket.
de a kérdésedre válaszolva, nyugodtan megbeszélheted vele,hogy a haverok elött inkább a neveden szólitson (de megemlitem nem vagy egyedül. az anyukám mindig leéget valamivel a barátaim elött xD(: ezért viszem szivesebben apukámat az évnyitókra/zárókra stb..)
13/L
Én pár évvel idősebb vagyok mint te és fiú de anyám rendszeresen hív csillagomnak meg kicsimnek.
Mondtam neki hogy hanyagolja de nem teszi:D
fater mindig kisfiamnak szólít. eleinte nagyon idegesített, de már megszoktam.
konditeremben kicsit poénos, hogy fekszek 90kiló alatt, és hallom, a terem végéből, hogy kisfiam hozz két 20as tárcsát :D
egyébként én 18/f ő 41/f
35 évesen is így fog hívni...
egyszerűen ez áll a szájára, nem is tűnik fel neki.
kössetek kompomisszumot. Mások előtt nem hív így, otthon meg lehet, ha muszáj neki. :)
örülj neki. engem az életben nem becézett se anyám se apám.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!