Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukam mindig "Kicsikem-nek"...

Anyukam mindig "Kicsikem-nek" szolit! Nagyon idegesit! MIt tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy csak azert mondja mert szeret de mondtam mar neki,hogy engem zavar,de azota is mondja!Nagyon idegesito tud lenni mikor a vendegloben tancolunk es O utanam kialt,hogy "Kicsikem,gyere csak!/Kicsike,gyere csak!"Tudom,hogy jo indulatbol csinalja,de akkor is....Es mar mondtam neki de ugyis mondja!!MIt tegyek?

Koszonom a NORMALIS valaszokat!Egy 14 eves lany!

2010. aug. 3. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

értem én ... és mondhatnék bármit akkor érted majd meg ha neked is lesz gyermeked.

mondd el neki is őszintén újra és kérd meg hogy a neveden szólitson a barátaid elött .- gondolom otthon négyszemközt nem ciki-

2010. aug. 3. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:

akárhány éves vagy neki mindig a kicsije maradsz.

próbálj mégegyszer beszélni vele, de nem bosszantásból csinálja, neki ez csak úgy jön, hidd el.

26L

2010. aug. 3. 15:47
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Őszintén kivánom neked, hogy ennél nagyobb gondod, soha ne legyen. Csak azért mondja, mert szeret, és örülj, mert másra tesznek a szülei, és már 12évesen a gyerek piál,iszik,és még kitudja mit csinál, abból kifolyólag, hogy a rossz szülők, azt sem tudják, mit csinál.a te anyukád szeret téged, és akárhogyis mindig te leszel az kicsikéje (:

szerencsére nekem is nagyon jó fejek a szüleim, és én is vagyok minden x) de nem bánom...amúgy meg én is viccesen becézem öket.

de a kérdésedre válaszolva, nyugodtan megbeszélheted vele,hogy a haverok elött inkább a neveden szólitson (de megemlitem nem vagy egyedül. az anyukám mindig leéget valamivel a barátaim elött xD(: ezért viszem szivesebben apukámat az évnyitókra/zárókra stb..)

13/L

2010. aug. 3. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:

Én pár évvel idősebb vagyok mint te és fiú de anyám rendszeresen hív csillagomnak meg kicsimnek.

Mondtam neki hogy hanyagolja de nem teszi:D

2010. aug. 3. 21:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem meg csibémnek, tubarózsámnak, na kinek rosszabb ? MOndjuk semmi bajom nincs vele, nyilvánosan nem hív így.
2010. aug. 3. 21:32
 6/15 anonim ***** válasza:

fater mindig kisfiamnak szólít. eleinte nagyon idegesített, de már megszoktam.

konditeremben kicsit poénos, hogy fekszek 90kiló alatt, és hallom, a terem végéből, hogy kisfiam hozz két 20as tárcsát :D

egyébként én 18/f ő 41/f

2010. aug. 4. 01:04
 7/15 anonim ***** válasza:

35 évesen is így fog hívni...

egyszerűen ez áll a szájára, nem is tűnik fel neki.

kössetek kompomisszumot. Mások előtt nem hív így, otthon meg lehet, ha muszáj neki. :)

2010. aug. 4. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Páromat az anyukája kicsimnek, kisfiamnak hívja még mindig, pedig már 23 éves:P Mivel nincs lánytestvére ( fiú se:P ) néha engem hív kislányomnak. De barátomat mindig:P Boltban, otthon, utcán. Szerintem aranyos, barátomat nem zavarja.
2010. aug. 4. 15:14
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem tök aranyos, örülj neki, hogy nem ro_hadék k_rvának hív, vagy vmi ilyesminek
2010. aug. 5. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:

örülj neki. engem az életben nem becézett se anyám se apám.

L/15

2010. aug. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!