Anyukam mindig "Kicsikem-nek" szolit! Nagyon idegesit! MIt tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy csak azert mondja mert szeret de mondtam mar neki,hogy engem zavar,de azota is mondja!Nagyon idegesito tud lenni mikor a vendegloben tancolunk es O utanam kialt,hogy "Kicsikem,gyere csak!/Kicsike,gyere csak!"Tudom,hogy jo indulatbol csinalja,de akkor is....Es mar mondtam neki de ugyis mondja!!MIt tegyek?
Koszonom a NORMALIS valaszokat!Egy 14 eves lany!
2010. aug. 3. 15:36
11/15 anonim válasza:
örülj neki. engem általában porig aláznak a szüleim nyilvános helyen. és nem a becézgetéssel.... jó fejek nem?
12/15 anonim válasza:
Mondd neki vissza, hogy megyek mamikám :) Lehet akkor társaságban hanyagolni fogja :)
13/15 anonim válasza:
Addig örülj, amíg még mondhatja =)
14/15 anonim válasza:
Anyum is szokott így hívni és nem zavar. Sőt én szeretem mikor mondja. Sőt a 26 éves Nővéremet is szokta így nevezni!
Szerintem egy anyukát erről nem lehet leszoktatni.:)
16/L
15/15 anonim válasza:
Szerintem tök vicces ha becéznek engem nem zavar:D pl én anyukámnak Julis vagyok xD pedig a nevem Réka:D xD Mamám meg mókuskámnak hív xD én mindig nevetek ezen és nem érdekel ki mit mond:D 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!