Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nagyon idegesít

Mit tegyek? Nagyon idegesít

Figyelt kérdés
A hülye iskolában volt karácsonyi ajándékozás én kijelentettem hogy nem akarok részt venni (Nincs rá költség). Lebetegedtem ezért nem mentem suliba de a karácsonyi programra bementem és akkor letámad a tanár hogy elintézte hogy húzzanak engem meg hogy majd ő oda ad egy ajándékot amit oda adhatok valakinek. Ja és persze elkezdi ugye majd vissza tudom fizetni. Nagyon mérges lettem. Aztán ma is letámadt hogy jó lenne ha perkálnák 2000 forintot. De nem értem miért nem fogja fel hogy nem vagyunk milliomosok örülünk hogy egyáltalán még van házunk. Mit tegyek? Hisz végül is rám erőszakolta. Kötelező kifizetnem? Mit mondjak neki hogy felfogja hogy nincs pénzünk? Meg amúgy se akartam ajándékozni.
2011. jan. 6. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
nincs 1 ezresed ajándékra?ezek kis összegek de akkor meg mondd meg nekik csórók vagyunk nincs pénz:D ennyi
2011. jan. 6. 15:41
 2/7 anonim válasza:
77%

Kedves első, képzeld valakinek az 1000 forint is nagy pénz! Mi a francnak járatod a pofádat ha még normálisan sem tudsz válaszolni??? Tudod a monitoron a jobb felső sarokban van egy picike iksz, amire rá tudsz kattintani! -.-

A kérdezőnek: Szólj a szüleidnek, ők majd beszélnek az osztályfőnököddel, vagy az igazgatóddal. Végül is nem tud veled mit csinálni ha nem fizetsz. Megverni csak nem ver meg.

2011. jan. 6. 16:13
 3/7 anonim válasza:
59%
Ja, és biztosan nagyon sok elképzelésed lehet a pénz fogalmáról 14 évesen -.-.
2011. jan. 6. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire igaz ez a történet, mert ha netre van pénz akkor azért 2000ft-ot kicsikarhatnátok. De a ti dolgotok. Amennyiben tényleg nincs pénzetek ne fizess. Nincs joga ilyet kérni tőled. Mondd el a szüleidnek, ők tudják majd mit kell tenni. Nem lesz semmi abból ha nem fizettek max. pikkelni fog rád. :S

Amúgy nálunk a suliban olyan dolgok vannak hogy a gazdaságis nő dikert elkevert 3(legalábbis a mi osztályunkból, gondolom akk. a többiből is)buszbérletes pappírt így valaki nem kapta meg az ingyen bérletet. Azt mondta hogy neki le sem adták úgyhogy nem az ő hibája. -.-" Pedig ott álltam a b.nőm mellett amikor leadta. És most b.nőmnek meg még annak a 2-nek 3000ft-ot kell fizetnie. Pedig b.nőmék is jóval átlag alatt vannak. Épp hogy tudják fizetni a sulit. Szóval vannak ilyen kis pénzkórász tanárok, sajnos. :S

17/L

2011. jan. 6. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja netre van pénz...az nem 2000 ft
2011. jan. 6. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljétek van könyvtár is meg nálunk elég sok helyen lehet ingyen internetezni.

Nem kéne egyből letámadni mindenkit,úgy,hogy nem is vagytok benne biztosak.

Amúgy msot hiába mondjátok,hogy 2000Forint nem nagy pénz,gyakorlatilag 10ezer forint se nagy pénz,mert mire megy az ember vele?

Szerintetek egy felnőtt embernek akinek családja van,háza van,hitele van,villanyszámlája van,gázszámlája van,vízszámlája van, gyereke van annak a könyvet,iskolát,külön órát,minden nap MELEG ételt adni,ruházni..

satöbbi,tudnám még sokáig sorolni.

És mivel gondolom a szülei fizetése a minimárbért éri el vagy kicsit fölé akkor igen nehéz ezt megtenni úgy,hogy maradjon egy kis pénz,az esetlegesen nemkívánt károkra,plusz a 2000-seket szórni,mert sok kis 2000-res aztán jó nagy pénzt fog alkotni azt hoppá oda a pénz,na mindegy azt akartam kihozni,hogy szólj a szüleidnek majd beszélnek az osztályfőnőkkel,hogy jövőhónapban megkapja a pénzt..és a szüleid is magyarázzák el neki,mit jelent az,hogy NEM!

sok sikert ;)

2011. jan. 6. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Sz*rd le.

Te mondtad,hogy nem akarsz ajándékozni,mert nincs rá keret,de ő erőltette,akkor meg mit akar?Ne fizesd vissza.Még ha lenne is rá keret akkor sem.

2011. jan. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!