Melyik szleng idegesít a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 02:01
1/45 anonim válasza:
ezek a CSI végződésűek.
napszemcsi, halcsi, puszcsi stb.
3/45 anonim válasza:
Engem is a csi végződésűek, de ha lány mondja, akkor még elnézhető. Viszont fiútól undorítóan hangzik. Meg az is idegesít, hogy minden szó végére h betűt írnak. Ja meg az is hogy minden szót amiben i betű van, y-nal írnak
5/45 anonim válasza:
engem ez: sziah puszih meg ilyenek
6/45 anonim válasza:
Bármelyik. Vagy magyarul beszéljünk, vagy sehogy, esetleg idegen nyelven. De ha magyarul, akkor jól! A magyarban a w igen ritkán használatos, a magánhangzók mögé nem kell h. A becézett alakokkal csak csínján, és megfelelő élethelyzetben.
8/45 anonim válasza:
thanx (az x miatt, de a THX nem), a többi nem zavar, nekem teljesen mindegy, mert én úgyis megértem...
9/45 anonim válasza:
A "Sry" (miért nem sorry, ha már angolozni akarnak? Írásban még megértem, de így...) kiejtve... állandóan "szar"-nak hallom, stb.
Meg egyszerűen az összes. Fentebb már írták, nekem magyarul beszéljenek, de azt helyesen.
10/45 anonim válasza:
Rám múltkor rámírt osztálytársam, a következőt írta:
"Szijjaah..
Mizuhh van veledh..?
Az johh..!
Velemh semmihse nincs.uncsizok..naon.
Kijössz velem sétálnihh??
Cigiznihh akarok..deh egyedül nem johh.
Gyereh már..lécccccii..!
Adok cigith ha kellh:D'
Elolvatam, mondom úristen, mit akar ez tőlem-.-"
Utálom, amikor így írnak..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!