Melyik szleng idegesít a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 02:01
11/45 anonim válasza:
Engem az idegesít ha az SZ betű helyett X-et ír mindenhova.
12/45 anonim válasza:
naon, köffi, köcce, mien, waok ( kellet egy kis idő, míg rájöttem, hogy a frasz ez...)
14/45 anonim válasza:
v helyett w, és a puszcsy lávcsy szercsy...még i-vel is
15/45 anonim válasza:
naon, jou
A "micsi"-vel meg a jo8-al semmi bajom, de a többit nem bírom.
16/45 anonim válasza:
a ..-csi végződésű szavakkal az őrületbe lehet kergetni, jah és a szenyával is.... -.-'
17/45 anonim válasza:
Engem kb. mindegyik, különösen a szar helyesírásról árulkodóak, tehát az az írásmód, amiről 11:45 beszélt. Aztán ott vannak a 'csi' végződésű szavak, azoktól is falra tudok mászni. De a legirritálóbb az, mikor magyarázok valamit valakinek, erre az illető visszakérdez: "Kajak?"
Na, ilyenkor legszívesebben szájbarúgnám az embereket.:D
18/45 anonim válasza:
fuhh én ez az LBM-BFF -et utálom pl :
Köszi ... LBM-BFF SZERII LBM
puszi LBM-BFF majd holnap talcsi a p.parkaba BFF
19/45 anonim válasza:
pusy. köcce,köfi,szeri,szere,szercsi(meg minden ami cs végződésű), h végződésű szavak, v helyett w, sz helyett x, naon,ien,nemtom,vok,o (ok lenne csak az illető ge*i lusta odaírni azt a kib*szott k betűt :] ), mindj, meg a cukker. ennyi jut hirtelen eszembe. ja meg ez nem szleng de idegesít amikor valaki azt írja: muszáLY
20/45 anonim válasza:
Az ilyen "puszcsyhh, szercsyhh"-szintű dolgok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!