Melyik szleng idegesít a legjobban?
megyünk "csézni"/"cs-zni"? (mindkettő a Counter-Strike-ozást jeletni) xD
ezektől szakadok.
Amit eddig felsoroltatok.....
A Vaterán láttam a legjobbat: kantis fari.
Majdnem írtam neki, hogy te idióta, nem akarod eladni a terméked, van aki a keresőszavakat használja, nem a kategóriákat túrja végig.
Nem szleng, csak rossz helyesírás: muszály, lessz, minnél. Bár lehet hogy az Alkotmány után átírják a helyesírási szótárat is.
cs pl :szercsi puszcsi lávcsi
w pl : jól wagyok,miwan weled?
h pl : (neveknél is)Tamikahh,Okcsőhh,szijjah..
én nem ezért lettem Esztcsy xD
csakogy eszter eszti...még nevekbe ugy veszem hogy okéé elmegy de amugy :S van nálunk két ** és 1 egész nap így beszéltek: jajjcsi hallcsi olycsi szupcsi dolcsi törcsi velcsi ...a falra másztam tőlük oO
köcce,
Cijjaaa
naon
cép
Köhhike
Oan
Hülye rövidítékek: Vok, Naon, jó8, Tod, vmi
W: Walami, Weszek, elwesztettem
y: Puszy, Sya,
Ez nem szleng de mind1; amikor valaki azzal menőzik hogy mennyire tud angolul: How r u?, Hy, What r u doing now?, vááá falramászok ezektől, főleg amikor a "you"-t "u"-nak, vagy az "are"-t "r"-nek...
a "...csi": Puszcsi, Láwcsi, Szercsi
De ami nálam mindent visz(kissebség használja leginkább): Pussy (Puszi)... Azon szakadok, mivel angolul a "pussy" az a p*na xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!