Hogyan lehet egy beírást a legjobban előadni szülőnek?
Van, ahol kérik...
Amúgy anyudnak azigazat mondd
Osztályfőnöknek meg mondjátok meg, hogy mit sinált.
Szarrágó a tanár, volt szerencsém ilyet kifogni (osztályfőnököm is volt). Pocsék napja volt, és rajtatok a legegyszerűbb levezetni. Nyugi, eddig nem voltál balhés, a beírás meg pofátlanság ebben a helyzetben, a szüleid nem hiszem, hogy komolyan berágnának emiatt.
Továbbtanuláshoz szinte sehol sem kérik, meg egyébként is, egy beírás a semmi, ezért nem fognak kizárni sehonnan. :) Nekem volt olyan év, hogy kilenc is volt (egy a saját anyámtól :) ), mégis eljutottam az egyetemig, nem is rosszul.
Az előttem szólókkal ellentétben én hagynám a tanárt a fenébe. Simán megszívathat sajnos, ha ellene beszélsz. Viszont a két "kedves" libát helyre kéne tenni, lefogadom, hogy rajtatok röhögtek és örültek a fejüknek, hogy ezt de megúszták...
megmondod az igazat.de mindent szórol szóra...minden egyes részletet ami fontos.:D
én 6-ban kaptam figyelmeztetőt köpőcsövezésért.:D azon spec. anyám röhögött egyet,de nem örült neki.
szerintem ha elmondod a frankót akkor megértik a szüleid.
ofő meg kihuzhatja szerintem a beírást.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!