Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet egy beírást a...

Hogyan lehet egy beírást a legjobban előadni szülőnek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,8.-as.A kémiatanárunk eléggé idegeskedős,ha megszólalunk már szórja az egyeseket,sokszor igazságtalanul.Mai órára úgy jött be,hogy viszonylag hangosak voltunk,azt mondta lapot elő doga,lediktálta a kérdéseket majd azt mondta hogy ha még egy hang,megírjuk.Elkezdődött az óra,ami annyiból állt hogy felírt a táblára valami új dolgokat,amikről nem is tanultunk,senki sem értette,és le kellett másolnunk.Mögöttem 2 idióta csaj ül,de minden tanár kedvencei,röhögtek meg rugdosták a székemet végig,szóltam nekik hogy hagyjátok már abba,erre velem ordított a tanár,hogy megzavartam az óra rendjét.Ment az óra tovább,az egyik lánynak mögöttem kifogyott a hibajavítója,kitekerték belőle azt a hosszú szálat,és amikor a tanár a tábla felé fordult a fejemre dobták.Hátra szóltam tök idegesen,meg visszadobtam,erre elvette tőlem meg a padtársamtól aki tényleg semmit nem csinált a tanár az ellenőrzőnket.Mellette üvöltött az egész osztály,de csak a miénket.Óra után odamentünk hogy elnézést ké..,ennyit mondtunk amikor félre lökött minket és kivonult.Utána leült a folyosón és valamit írt,nem láttuk hogy az ellenőrzőkbe vagy nem.Nem biztos hogy beírt,ha abban a szünetben nem akkor lenyugodott és visszakapjuk holnap üresen,de ha mégis,hogyan adjam elő szüleimnek??soha nem kaptam beírást,és így,hogy itt a továbbtanulás ahova vinnem kell magammal,nagyon le fognak cseszni...Ha elmesélem a történetet,azt mondják hogy ne keressek kifogásokat:/
2010. szept. 20. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Pedig hidd el, az a legjobb, ha elmondod az igazat. Mondd el nekik mi történt, ugyanúgy, ahogy nekünk is tetted. Ha ismernek téged, hogy tényleg nem vagy balhés csaj, akkor hinni fognak neked, és nem fognak olyan túl nagy ügyet csinálni a dologból. Hajrá, és remélem nem írt be végülis semmit a tanár.
2010. szept. 20. 14:14
 2/12 anonim válasza:
70%
Először is, hogyha a tanárod megteszi, nem normális, én szólnék egy másik tanárnak. Biztos van olyan tanár, akit kedveltek és meg tudtok benne bízni. Ha pedig megteszi, egyszerűen mondd el az igazat a szüleidnek. Ha eddig nem volt beírásod, azt jelenti, hogy nem voltál rossz, tehát a szüleid hinni fognak neked:)
2010. szept. 20. 14:15
 3/12 A kérdező kommentje:
oké köszi:)várok holnapig,bár annyira furdal a lelkiismeret.Felvételire ugye vinni kell az ellenőrzőt,nagyon rossz szemmel néznék azt a beírást?
2010. szept. 20. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem kell hozzá :)
2010. szept. 20. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Van, ahol kérik...

Amúgy anyudnak azigazat mondd

Osztályfőnöknek meg mondjátok meg, hogy mit sinált.

2010. szept. 20. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Szarrágó a tanár, volt szerencsém ilyet kifogni (osztályfőnököm is volt). Pocsék napja volt, és rajtatok a legegyszerűbb levezetni. Nyugi, eddig nem voltál balhés, a beírás meg pofátlanság ebben a helyzetben, a szüleid nem hiszem, hogy komolyan berágnának emiatt.

Továbbtanuláshoz szinte sehol sem kérik, meg egyébként is, egy beírás a semmi, ezért nem fognak kizárni sehonnan. :) Nekem volt olyan év, hogy kilenc is volt (egy a saját anyámtól :) ), mégis eljutottam az egyetemig, nem is rosszul.

Az előttem szólókkal ellentétben én hagynám a tanárt a fenébe. Simán megszívathat sajnos, ha ellene beszélsz. Viszont a két "kedves" libát helyre kéne tenni, lefogadom, hogy rajtatok röhögtek és örültek a fejüknek, hogy ezt de megúszták...

2010. szept. 20. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
az biztos...csomót kavartak már.az egyik csaj előbb írt egy sms-t,hogy óra után a mi ellenőrzőinkkel ment be az igazgatói irodába.Remélem,hogy szívat,de mindenképp kapni fognak..Ráadásul most van szülői,anya ott van,háát:D
2010. szept. 20. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:

megmondod az igazat.de mindent szórol szóra...minden egyes részletet ami fontos.:D

én 6-ban kaptam figyelmeztetőt köpőcsövezésért.:D azon spec. anyám röhögött egyet,de nem örült neki.

szerintem ha elmondod a frankót akkor megértik a szüleid.

ofő meg kihuzhatja szerintem a beírást.

13/L

2010. szept. 20. 18:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm találkozott a tanárral,és mondta neki hogy nem írt be csak meg akart ijeszteni,húú:D mindenesetre a 2 csaj kap holnap.
2010. szept. 20. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem te vagy a hibás miért félsz elmondani? Lehet hogy kicsit te is hibás vagy különben nem félnél elmondani
2010. szept. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!