Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet egy beírást a...

Hogyan lehet egy beírást a legjobban előadni szülőnek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,8.-as.A kémiatanárunk eléggé idegeskedős,ha megszólalunk már szórja az egyeseket,sokszor igazságtalanul.Mai órára úgy jött be,hogy viszonylag hangosak voltunk,azt mondta lapot elő doga,lediktálta a kérdéseket majd azt mondta hogy ha még egy hang,megírjuk.Elkezdődött az óra,ami annyiból állt hogy felírt a táblára valami új dolgokat,amikről nem is tanultunk,senki sem értette,és le kellett másolnunk.Mögöttem 2 idióta csaj ül,de minden tanár kedvencei,röhögtek meg rugdosták a székemet végig,szóltam nekik hogy hagyjátok már abba,erre velem ordított a tanár,hogy megzavartam az óra rendjét.Ment az óra tovább,az egyik lánynak mögöttem kifogyott a hibajavítója,kitekerték belőle azt a hosszú szálat,és amikor a tanár a tábla felé fordult a fejemre dobták.Hátra szóltam tök idegesen,meg visszadobtam,erre elvette tőlem meg a padtársamtól aki tényleg semmit nem csinált a tanár az ellenőrzőnket.Mellette üvöltött az egész osztály,de csak a miénket.Óra után odamentünk hogy elnézést ké..,ennyit mondtunk amikor félre lökött minket és kivonult.Utána leült a folyosón és valamit írt,nem láttuk hogy az ellenőrzőkbe vagy nem.Nem biztos hogy beírt,ha abban a szünetben nem akkor lenyugodott és visszakapjuk holnap üresen,de ha mégis,hogyan adjam elő szüleimnek??soha nem kaptam beírást,és így,hogy itt a továbbtanulás ahova vinnem kell magammal,nagyon le fognak cseszni...Ha elmesélem a történetet,azt mondják hogy ne keressek kifogásokat:/
2010. szept. 20. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja bocs az utolsó írásod nem olvastam
2010. szept. 22. 16:51
 12/12 A kérdező kommentje:
semmi baj.azért félnék elmondani,mert mindenképp leszidnának,ennyi...de szerencsére nem kaptunk:)
2010. szept. 22. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!